• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

hondenriem multifunctioneel

Multifunctionele hondenriemen zijn uiterst praktisch in gebruik. Deze hondenlijnen zijn verstelbaar in diverse lengtes. Handig als de hond even kort gehouden moet worden. Honden riemen bestelt u online bij PeJediertotaal.nl Maak een keuze uit de ruime collectie hondenriemen.

Sorteer
Per pagina:
20 artikel(en)


Praktisch hondenriem

Een Hondenriem met een dubbele functie. Multi functioneel of met een extra functie die het uitlaten makkelijker en plezieriger maken. Praktische honden riemen maken het uitlaten van uw hond plezieriger.

Verstelbaar lijnen

Veelzijdige honden riemen zijn er in diverse vrolijke kleuren. De riemen zijn verstelbaar in lengte of met een extra handvat. Of tover het handvat om tot een riem voor om uw middel. Hondenriem koopt u online bij PeJediertotaal. Bekijk hier de unieke collectie hondenriemen.

Riem met extra handvat

Veel multifuncionele riemen hebben bij de bevestiging van de halsband een extra handvat. Dit handvat geeft u meer controle over de hond. Gebruik dit handvat van de honden riem tijdens het oversteken of bij de ontmoeting van een andere hond. Ook bij druk verkeer op een smalle stoep is het handig dit extra handvat aan het begin van de hondenriem te gebruiken.

Schokabsorberende hondenlijn

Een enthousiaste hond die voor u het weet een ruk aan de hondenlijn. Dit is vaak onschuldig maar wel erg belastend voor uw schouder en arm. Er zit vaak geen kwaad in maar voordat u kunt corrigeren staat de hondenriem al gespannen en ligt u bijna omver. Een schokaberende hondenriem vangt de eerste ruk op zodat uw schouder en arm niet belast wordt. Na de eerste reactie kunt u de hond snel corrigeren met een commando.

Hardlooplijn

Ook voor het hardlopen is een speciale hondenlijn ontwikkeld. Naast een schokabsorberend gedeelte is deze hondenriem voorzien van een verstelbaar handvat die als heupgordel gebruikt kan worden. Zo bent u vrij in uw bewegingen. Kijk bij het aanschaf van de hondenriem welke lengte en weerstand bij u en uw hond past. Meer informatie over de hardloopriemen.

Juiste lengte

Ook multfunictionele honden riemen zijn in diverse lengtes verkrijgbaar. Bedenk van tevoren goed wat uw ideale lengte is. Dit is natuurlijk zeer persoonlijk en afhankelijk van uw hond en de omgeving waar u de hond vaak uitlaat. Ezydog heeft een collectie makkelijk verstelbare hondenlijnen

Bekijk ons assortiment hondenriemen.

Praktische Wigzi hondenlijnen

Wigzi heeft een collectie praktische hondenlijnen zoals rollijnen en hondenriemen voor het uitlaten van 2 honden tegelijk. Goede comfortabele hondenriemen voor het uitlaten van kleine en grote honden.

Sterke hondenlijn voor grote honden

Tre Ponti heeft speciaal voor grote en sterke honden een speciale hondenriem. U kunt uw hele hand door het handvat steken en het handvat om de pols dragen. Met de hand houdt u de riem vast. Dit biedt een sterkere houvast aan de hondenriem.