• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenriem van Doxtasy

Een Doxtasy hondenriem heeft veelal een bijpassende Doxtasy halsband. Voor de kleine honden heeft Doxtasy ook soepele stoffen hondenriemen, passend bij de kleine kleurrijke stoffen hondentuigen. Deze hondenlijnen zijn geschikt voor het uitlaten van kleine en grote honden. Een hondenriem waar u zeker veel plezier aan zult beleven. Bestel online uw Doxtasy hondenriem.

Sorteer
Per pagina:
32 artikel(en)


Doxtasy hondenriemen

Een Doxtasy hondenriem is gemaakt van de beste kwaliteit leer of stof. Deze leuke hondenlijnen zijn leverbaar met of zonder kralen, studs of andere versieringen en zijn in vele kleuren leverbaar. Een leren hondenriem is uitstekend geschikt voor het aangelijnd uitlaten van elke hond. Er zijn kleine, smalle hondenriemen speciaal voor de kleine hondenrassen. Voor de grotere honden zijn er brede hondenlijnen. Een leren honden riem is sterk en daarbij ook geschikt voor de grote hond. Bij elke Doxtasy halsband is een bijpassende hondenlijn. Met deze combinatie heeft een chique en mooi setje voor het uitlaten van uw hond. Ontdek de leukste honden accessoires bij de online dierenwinkel met webshopkeurmerk.

Kenmerken Doxtasy hondenriem

Een hondenriem kopen? Deze hondenlijnen van Doxtasy hebben de volgende kenmerken

  • Doxtasy hondenriemen met een goede afwerking
  • Hondenriem van uitstekende kwaliteit
  • Gemaakt van leer of stof
  • Doxtasy hondenbenodigdheden voor het aangelijnd uitlaten van uw hond
  • Geschikt voor alle honden, klein en groot
  • Hondenartikelen van uitstekende kwaliteit
  • In diverse kleuren
  • Verschillende maten, lengtes en breedtes leverbaar

Hond uitlaten

Met een Doxtasy hondenlijn heeft u een goede honden accessoires voor het uitlaten van uw hond. Dit merk maakt honden riemen voor het uitlaten van alle honden. Groot en klein. Er zijn zoveel maten, soorten en uitvoeringen. In veel kleuren of patronen. Van licht stoffen riempjes voor hele kleine honden tot een extra brede lijn voor grote honden. Ook de lengte is verschillend. Een puppy heeft eerst voldoende aan een kortere lijn van ongeveer 1 meter. Ook kleine honden hebben voldoende aan 1 meter of 140 cm. lange lijn. Doxtasy maakt hondenartikelen van uitstekende kwaliteit. 

Leren hondenlijn

Doxtasy heeft een ruime keuze uit leren hondenriemen, geschikt voor het uitlaten van kleine en grote honden. Een hondenriem van doxtasy is gemaakt van eerste klas kalfsleer. Een leren hondenriem is sterk en uiterst netjes afgewerkt. Een Doxtasy hondenlijn is dan ook van top kwaliteit. De riem is vaak versierd met bijvoorbeeld kralen of studs. Deze leren hondenriemen hebben een luxe uitstraling.

hondenriemen voor alle honden

Een hondenriem van Doxtasy is er voor kleine en grote hondenrassen. Voor de kleine hondenrassen is er een smalle leren hondenriem of lichtgewicht katoenen lijn. Voor de grote hondenrassen is er een brede sterke leren hondenriem. Deze lijn heeft een stevig handvat en een grotere sterkere haak om een halsband of hondentuig aan te bevestigen. Deze hondenriemen zijn er voor alle honden om uw hond veilig uit te laten.

Stof

Doxtasy heeft voor de kleine hond een ruime collectie van stoffen hondenriemen. Deze zachte comfortabele hondenriemen hebben een kleine lichte haak, speciaal geschikt voor het uitlaten van de kleine hondenrassen als chihuahua, Maltezer, yorkshire terrier of de West Highland terrier. Deze leuke hondenriem is verkrijgbaar in diverse leuke hippe kleuren. Ook leverbaar met een bijpassend comfortabel hondentuig als de Round Loop of de het Comfy harnas.

Bekijk ons complete assortiment hondenriemen.

Doxtasy hondenriemen kopen? Een Doxtasy hondenriem is verkrijgbaar in zeer diverse uitvoeringen en kleuren voor alle hondenrassen.