• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Benchkussens voor honden

Een benchkussen is een heerlijke hondenmat voor in de bench. PeJediertotaal heeft diverse merken benchkussens als Scruffs, Maelson en 51DN. Een goede benchmat geeft de hond een heerlijke rustplaats. Bekijk hier onze collectie online benchkussens.


Hondenkussen voor in de bench

Hondenkussens zijn zeer geschikt voor het gebruik in een hondenbench, ook wel benchkussen. Een bench is een warme en veilige plek voor uw hond om te rusten of te slapen. Een hondenbench tovert u met een hondenkussen om in een heerlijke slaapplek voor uw hond. Een goede hondenkussen of benchkussen zorgt voor goede ondersteuning voor de hond. Het geeft uw hond veel comfort en tovert uw hondenbench om in een heerlijke plek om te relaxen. Meet voordat u uw keuze maakt de bench op.

Heeft u een grote hond kijk dan ook naar de dikte van een benchkussen. Een benchkussen geeft uw hond een zachte plek om heerlijk op te liggen of te slapen. Hondenkussens zijn er in diverse maten of u nu een grote of kleine hond heeft. De hondenmatten zijn van goede kwaliteit en in diverse kleuren en maten leverbaar. Bekijk ons assortiment hondenartikelen in onze Online dierenwinkel.

Kenmerken

Deze hondenartikelen hebben de volgende kenmerken

  • Hondenartikelen in diverse maten, diktes en materialen
  • Geschikt voor elk interieur
  • In diverse stijlen leverbaar
  • Hondenbenodigdheden geschikt voor alle hondenrassen
  • Uitstekende afwerking
  • Betaalbare kussens voor in de bench of op de koude vloer
  • Top merken als Scruffs, Rebel Pets en Maelson

Benchkussen voor grote honden

Grote honden hebben een hondenkussen nodig met meer ondersteuning. Een dikker hondenkussen geeft vaak betere ondersteuning voor de gewrichten van de hond. Hierdoor kan uw hond beter tot rust komen. Speciaal voor grote honden kunt u ook kiezen voor een Orthopedisch hondenkussen. De orthopedische hondenkussens ontlasten de gewrichten van uw hond. De vulling bestaat uit memory foam. Vooral oudere en grote honden en honden met bv artrose hebben baat bij een Orthopedisch hondenkussen. Deze kussens kunt u ook in een hondenbench gebruiken.

Honden met gewrichtsproblemen

Oudere honden of grotere honden hebben soms last van gewrichts problemen. Het opstaan is moeilijk en bewegen gaat pijnlijk. Artrose bij honden komt vaker voor bij oudere honden. Een warme plek om te liggen is dan wel aan te bevelen. Geef uw viervoeter een hondenbed met een goede ondersteuning. Kies eerder voor een bed in plaats van een mand. Een mand met een hoge instap is lastig te over bruggen als de hond gewrichtsproblemen heeft. 

Ontdek onze volledige collectie hondenbenodigdheden in onze online dierenwinkel.

Grote benchkussens

De grote van de benchkussen is afhankelijk van de hond en de grote van de bench. Hier vindt u diverse afmetingen hondenbedden die geschikt zijn voor kleine en grote benches. Een benchkussen hoeft niet de afmeting van de gehele bench te hebben. Vooral als de bench ook als verblijf voor overdag wordt gebruikt is het handig dat de bench groot genoeg is om een bak met water neer te zetten. Let ook op de hoogte van een hondenbench. De hond moet er wel in kunnen staan.

Bekijk het assortiment hondenkussens en hondenbenches.

Onze merken;

Benchkussen is ideaal voor in de hondenbench of alleen gebruik. De hondenkussens zijn veelzijdige hondenartikelen, geschikt voor alle honden.