• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Ruffwear

Hondenhalsband van Ruffwear

Ruffwear heeft een uitgebreide collectie innovatieve halsbanden. De halsbanden zijn licht van gewicht. Deze halsbanden zijn duurzaam, sterk en ruim verstelbaar.

Sorteer
Per pagina:
2 artikel(en)


Ruffwear Halsband Hond

Een Ruffwear halsband is van topkwaliteit. Ruffwear is de outdoorspecialist voor honden. Een hondenhalsband van Ruffwear heeft een innovatief ontwerp. De hondenhalsbanden zijn extreem licht en duurzaam.

Topkwaliteit hondenhalsband

Deze hondenhalsband heeft een uitstekende afwerking. Ze zijn sterk en uiterst goed verstelbaar. Er is gekozen voor top materiaal. Een goede basis zorgt voor een eindprodukt van uitstekende kwaliteit. Deze materialen komen veelal uit de klimsport. De materialen zijn zeer licht maar ook zeer sterk. Het uitstekende ontwerp maakt de combinatie tot een topproduct. De ringen om de hondenriem aan vast te haken hebben een speciaal ontwerp en zijn extra stevig maar ook zeer licht. Een Ruffwear halsband is geschikt voor kleine en grote honden.

Sluiting

De halsbandsluitingen zijn uniek. Kies voor de sluiting die het beste bij u en uw hond past. De sluitingen zijn sterk en uiterst praktisch qua ontwerp.

Innovatieve ontworpen halsband

Ruffwear heeft een aantal innovatieve hondenhalsbanden. De TopRope halsband heeft met een speciale techniek de eigenschap dat de ring waar de hondenriem aan bevestigd wordt altijd bovenaan zit. Dit is vooral in de praktijk makkelijk om de hond snel aan te kunnen lijnen.

Ruffwear is vernieuwend

Ruffwear is een top merk dat blijft vernieuwen. Elk half jaar komen er weer nieuwe artikelen of een redesign bij. Zo blijft Ruffwear zichzelf verbeteren en hun assortiment uitbreiden met praktische hondenartikelen. Hondenartikelen voor u en uw hond voor gebruik tijdens het uitlaten of de lange hiking tochten.

In stijl uitlaten

Er is voor elke Ruffwear hondenhalsband een bijpassende hondenriem. Met deze combinatie maakt u het setje compleet. Een Ruffwear halsband  en hondenriem maakt het uitlaten een prettige ervaring. Het lichte maar sterke materiaal is duurzaam en zeer gebruiksvriendelijk.

Bekijk hier de volledige innovatieve collectie van Ruffwear hondenartikelen

Zie ook de volledige collectie Hondenbenodigdheden

Een Ruffwear halsband is traploos verstelbaar en geschikt voor het uitlaten van kleine en grote honden.