• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenhalsband toebehoren kopen

Een halsband met een lichtje of poepzakjes. Handige artikelen tijdens het uitlaten. Halsbanden toebehoren voor elke hond groot en klein. Bekijk hier onze collectie toebehoren voor de halsband.


Hondenhalsband toebehoren

Hondenhalsband accessoires zijn praktische artikelen voor aan de hondenhalsband. Geschikt voor elke hond, groot op klein. Handige en praktische hondenartikelen voor onderweg. Een accessoire kunt u aan elke halsband hangen, een leren halsband of nylon halsband. In deze categorie vindt u niet alleen hondenspullen voor aan de halsband maar ook praktische hondenartikelen om mee te nemen tijdens het uitlaten.

Hondenlampjes

Hondenlampjes zijn er in meerdere vormen en uitvoeringen. Deze lichtjes zijn geschikt voor kleine en grote honden. Een ledlampje aan de halsband maakt de hond zichtbaar in het donker. Vooral tijdens het uitlaten in het de avond of vroege ochtend kan het handig zijn om de hond met een ledlampje duidelijker zichtbaar te laten maken. Niet alleen voor de mede weggebruiker maar ook voor u, zodat u weet waar uw hond is. Voor het kiezen kijkt u ook naar de kleur van het licht. Het effect van de kleur en de zichtbaarheid. We hebben voor u een vergelijk/review geplaats over hondenlampjes.

Handig voor tijdens het uitlaten

Daar sta je dan, snel de deur uit, en uw hond doet net die grote drol midden op de stoep. Hoe ruimt u dat nu zo makkelijk op. Handig en soms ook verplicht; poepzakjes. U kunt de hondenpoep netjes opruimen, zonder uw handen vies te maken. Het poepzakje gooit u weg in de afvalbak. Honden poepzakjes zijn soms lastig om mee te nemen. Met de poepzakhouders heeft u altijd een poepzakjes bij de hand. Deze hondenpoepzakjes kunt u met een poepzakhouder aan de hondenriem bevestigen. En met de eco vriendelijke poepzakjes van Beco things bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig.

Drinkbak voor vers water

Tijdens de lange wandelingen is verkoeling heerlijk. Honden hebben water nodig. Vooral tijdens warme dagen is het handig wat water mee te nemen. Zo kunt u uw hond even laten afkoelen zijn dorst lessen. Er zijn diverse draagbare drinkbakken voor uw hond.

Bekijk onze collectie hondenhalsbanden.

Merken halsband hond accessoires

We bieden de volgende merken aan

Ontdek onze volledige collectie hondenbenodigdheden in onze online dierenwinkel.

Hondenhalsband accessoires zijn handige artikelen voor tijdens het uitlaten.