• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Loopplanken voor honden

Hondenloopplank

Hondenloopplanken zijn ideaal voor gebruik op de boot, de camper, de auto en de caravan. Een Hondenloopplank wordt aanbevolen door honden trainers en dierenartsen. Bestel online op rekening de beste honden loopplank van Solvit en Petstep.

Sorteer
Per pagina:
9 artikel(en)


Hondenloopplanken voor grote honden

Hondenloopplanken zijn geschikt voor alle honden. Het is niet altijd even makkelijk om uw hond in de auto te krijgen. Sommige honden zijn bang om te springen. Andere honden kunnen door heupproblemen of ouderdom de sprong niet meer maken. Met een honden loopplank kan de hond makkelijk de auto, caravan of boot in, op of uit lopen.

Voor grote honden is het voor de gewrichten zeer belastend om hoog te springen. Het kan blessures veroorzaken. Een loopplank voor honden is dan ook een uitkomst. Zo hoeft u niet zelf uw hond constant te tillen. Kleine honden kunt u makkelijk zelf even onder de arm nemen. Maar grote honden wordt het een hele opgave. Een hondenloopplank is licht van gewicht en makkelijk op te bergen. Een loopplank die u ook makkelijk mee kunt nemen in de caravan de camper of op de boot.

Honden loopplank bestelt u makkelijk en snel online. Bekijk hier ons assortiment honden loopplanken in de online dierenwinkel. Ontdek welke loopplank voor u de beste keuze is.

Kenmerken

Deze hondenartikelen hebben de volgende kenmerken

  • Praktische hondenbenodigheden
  • Geschikt voor kleine en middel grote honden
  • Ideaal voor oudere honden of honden met heupproblemen
  • Makkelijk mee te nemen
  • Voor auto, boot, caravan, camper en meer
  • Diverse vormen, maten en uitvoeringen
  • Top kwaliteit honden accessoires van verschillende topmerken

Uitvoeringen loopplank hond

Er zijn diverse uitvoeringen om grotere hoogtes makkelijk te laten overbruggen door uw hond. Let bij de aanschaf van dit hondenartikel op het maximale draagvermogen en de maximale hoogte waarvoor de plank geschikt is. Ook is de beschikbare ruimte voor het opruimen handig om te weten.

Bekijk de collectie Hond op reis

Gewenning

Laat uw hond wennen aan de loopplank door deze op de grond te leggen. Leer uw hond eerst zo om er netjes overheen te lopen. Dan pas zet u de loopplank tegen de auto of boot. Zo voorkomt u blessures omdat de hond er uit angst onbesuisd van af springt.

Solvit honden loopplank

Solvit honden loopplanken zijn licht in gewicht. Deze honden artikelen van Solvit zijn geschikt voor middel grote en grote honden. De honden accessoires hebben een praktisch ontwerp en zijn makkelijk in het gebruik. Solvit heeft een telescopische honden loopplank en een inklapbare hondenloopplank.

Dit artikel valt onder onze collectie hondenartikelen

Ontdek onze merken dierbenodigdheden

Petstep hondenloopplank

Petstep maakt lichtgewicht praktische inklapbare honden loopplanken met een groot draagvermogen. De hondenloopplank van Petstep is uiterst sterk door gebruik van glasvezel.

Een hondenloopplank is een praktisch hondenartikel om grotere hoogtes makkelijk te kunnen overbruggen.