• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Koelhalsbanden voor honden

Verkoelende halsbanden

Koelhalsbanden zijn effectief. Ze geven de hond verkoeling bij de halsslagader. Ideaal voor honden met een korte vacht die het snel warm hebben. Bekijk hier de collectie koelhalsbanden.

Sorteer
Per pagina:
4 artikel(en)


Koelhalsband

Een koelhalsband hond geeft langzaam koelte af door verdamping. De verkoelende halsband zit dicht bij de halsslagarder van uw hond. Hierdoor heeft dit een groot effect. Koelhalsbanden zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Een verkoelende halsband is ideaal tijdens het uitlaten van uw hond. Bestel online uw koelhalsband. Draag een verkoelende halsband naast de gewone halsband of tuig.

Kenmerken

Koelhalsbanden hebben de volgende kenmerken

  • Diverse maten veelal snel leverbaar
  • Voor kleine en grote honden
  • Verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Verkoelend effect
  • Ideaal te gebruiken tijdens warme dagen
  • Ook tijdens het uitlaten

Goede verkoeling voor uw hond

Zoekt u iets om uw hond te verkoelen tijdens de wandeling in de stad. De koel halsband geeft een goede verkoeling tijdens activiteiten. Tijdens warme dagen kan de hond overtollige warmte niet goed kwijt. De hond heeft alleen de mogelijikheid om te hijgen en de voetzolen verliezen de overtollige warmte. Dit geeft niet altijd voldoende verkoeling. Zorg dat u tijdens hoge temperaturen de warmste delen van de dag mijd om uw hond uit te laten.

Activeren verkoelende halsband

Om de Aqua cool keeper hondenhalsband te gebruiken legt u het artikel in koud water. De HydroQuartz wordt geactiveerd tot een actief verkoelende gel. De hydroQuartz absorbeert de lichaamswarmte van de hond en stoot deze af door verdamping. Dit geeft directe en continue verkoeling. De koelhalsband blijft tot wel 5 dagen koel, afhankelijk van de weersomstandigheden. De koelhalsanden van maat xxs tot xs+ bevatten de Hydroquartz express. Deze kleine maten dompelt u maximaal 30 seconden in koud water. De maten S tot 4xl zijn gevuld met hydroquartz. Deze kunnen maximaal 15 minuten in het water of tot dat de maximale dikte is bereikt.

Bekijk de collectie verkoeling hond.

Herbruikbaar koelband voor honden

Een Aqua coolkeeper verkoelende halsband hond is herbruikbaar. Zijn de hydroQuartz weer opgedroogd? Leg de Aqua coolkeeper halsband dan gewoon weer in het koude water. Binnen enkele minuten kunt u de halsband weer gebruiken. Let op de maximale duur in het water en de maximale dikte. Dit staat aangegeven op een klein labeltje in de hondenhalsband. Gebruikt u de Aqua coolkeeper halsband niet? Hang deze dan op de waslijn goed te drogen. Zo voorkomt u schimmel en heeft u lang plezier van de koelhalsband voor uw hond.