• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Verkoeling voor honden

Honden kunnen hun warmte moeilijk kwijt. Voorkom oververhitting met diverse verkoelende artikelen. Bekijk het assortiment verkoelende artikelen.


Hebben honden verkoeling nodig?

Een hond heeft verkoeling nodig. Honden hebben bijna geen zweetklieren. Een hond reguleert de lichaamstemperatuur door te hijgen of te zweten via hun voetkussentjes. Een hond kan op deze manier  maar een klein deel van zijn overtollige lichaamswarmte kwijt. Honden zijn gevoelig voor hitteberoerte. Een hitteberoerte kan leiden tot blijvende schade aan organen, een coma of in ernstige gevallen zelfs de dood.

Help oververhitting voorkomen bij uw hond

Verkoeling helpt uw hond op een veilige en verantwoordelijke manier om koel en gezond te blijven! Houdt uw hond koel en biedt verlichting bij

  • Tijdens warm weer
  • Tijdens reizen
  • Tijdens het sporten en spelen
  • tijdens buitenactiviteiten
  • hittestress
  • verhoogde lichaamstemperatuur

Verkoeling in diverse vormen

Wij hebben topmerken als Aqua coolkeeper en Ruffwear. Verkoeling is er In diverse uitvoeringen als koelhalsband, koelbandana en zelfs jas. Verkrijgbaar in frisse kleuren. Veel is direct uit voorraad leverbaar! In het seizoen kan er een langere levertijd zijn in verband met de drukte. Wij doen ons uiterste best alles zo snel mogelijk te leveren.

Verkoeling voor de baas

Buitenactiviteiten en sporten in de hitte is erg belastend voor het lichaam. Met verkoelende artikelen heeft u minder last van de warmte en kunt u optimaal werken en sporten.

Ruffwear koeljas

Ruffwear maakt koeljassen voor uw hond. De maten van de koelvesten beginnen bij de stevige Jack Russel tot grote benner senners. Voor de juiste maat meet u de hond.

Aqua coolkeeper koeling voor honden

Aqua coolkeeper heeft diverse koelartikelen voor de hond en baas. De maten beginnen bij de kleinste honden tot koelhalsbanden voor de grootste honden. Een koelvest voor honden stopt bij ongeveer een stevige herder cq retriever. Meet voordat u besteld de hond. Let op dat dit artikel nog iets uitzet.

Zorg vooral tijdens warm weer voor vers drinkwater.

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen.

Bestel tijdig

Bestel tijdig uw koelartikelen voor uw hond. Zo bent u zeker van een tijdige levering. Deze artikelen blijven bruikbaar (droog opbergen). Tijdens topdrukte kan de levertijd oplopen. Er is een voorraad, maar deze is niet onuitputtelijk. Toch doen we ons best zo snel mogelijk te leveren. Koelartikelen blijven seizoensartikelen. Buiten het seizoen kan een bepaalde kleur of maat tijdelijk niet leverbaar zijn.

Bestel hier de verkoeling voor uw hond.