• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenvoerbakken

Voerbakken en drinkbakken voor onderweg zijn praktisch en eenvoudig mee te nemen. Kies uit de leuke collectie van oa. Popware en Roadrefresher. Bestel online de leukste voerbakken.


Voer- en drinkbakken voor onderweg

Ook voor onderweg is het handig om een voerbak of drinkbak mee te nemen. Praktische kleine drinkbak of voerbak of een anti knoeibak zodat uw hond altijd, ook tijdens het reizen beschikt over vers drinkwater. Bekijk onze review vergelijk van diverse waterflessen voor de hond. Een voerbak of drinkbak bestel je makkelijk online bij de dierenwinkel online. Bekijk hier de innovatieve praktische collectie voerbakken en drinkbakken.

Water mee

Water is niet zo makkelijk mee te nemen als een bakje voer. Vaak zijn honden ook nog kieskeurig hoe ze het water aangereikt krijgen. Er zijn veel praktische oplossingen om water mee te nemen. Innovatieve merken als Popware, H2O4K9 en de Road Refresher hebben een ruime collectie waterflessen of drinkbakken voor uw hond. Neem een kijkje welke oplossing bij u en uw hond past.

Popware drinkbak en voerbak hond

Popware heeft een leuke collectie drinkbak en voerbak voor de hond. Een kleurrijke maar vooral ook praktische opklapbare voer- en drinkbakken zijn makkelijk mee te nemen en op te bergen. Popware heeft diverse uitvoeringen voor kleine en grote honden. Voor gebruik in de auto, in de hondenbench of voor tijdens het uitlaten.

H2O4K9 drinkflessen

De bekende H2O4K9 zijn praktische honden waterflessen voor onderweg. Een kleurrijke collectie waterflessen met drinkbak voor uw hond in 2 maten. Geschikt voor kleine en grote honden. Door de natuurlijke drinkwijze accepteerd de hond het water snel.

Road Refresher drinkbak voor uw hond

Een drinkbak voor uw hond kunt u onderweg gebruiken, tijdens de plaspauzes. De Road Refresher drinkbak kunt u ook tijdens het reizen gebruiken. In de auto de caravan of op de boot. Tijdens het reizen heeft uw hond altijd vers drinkwater met de Road refresher. De Road Refresher is een drinkbak die u ook thuis kunt gebruiken tegen het kwijlen van uw hond.

Bekijk de collectie Hond op reis

Dit artikel valt onder onze collectie hondenartikelen

Een voerbak of drinkbak is er in diverse kleuren, maten en uitvoeringen.