• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Loopplanken voor honden

Hondenloopplanken zijn ideaal voor gebruik op de boot, de camper, de auto en de caravan. Honden loopplanken worden aanbevolen door honden trainers en dierenartsen. Bestel online op rekening de beste honden loopplank.

Sorteer
Per pagina:
7 artikel(en)


Hondenloopplanken voor grote honden

Het is niet altijd even makkelijk om uw hond in de auto te krijgen. Sommige honden zijn bang om te springen. Andere honden kunnen door heupproblemen of ouderdom de sprong niet meer maken. Met een honden loopplank kan de hond makkelijk de auto, caravan of boot in, op of uit lopen. Voor grote honden is het voor de gewrichten zeer belastend om hoog te springen. Het kan blessures veroorzaken. Een loopplank voor honden is dan ook een uitkomst. Zo hoeft u niet zelf uw hond constant te tillen. Kleine honden kunt u makkelijk zelf even onder de arm nemen. Maar grote honden wordt het een hele opgave. Een hondenloopplank is licht van gewicht en makkelijk op te bergen. Een loopplank die u ook makkelijk mee kunt nemen in de caravan de camper of op de boot. Honden loopplank bestelt u makkelijk en snel online. Bekijk hier ons assortiment honden loopplanken.

Uitvoeringen

Er zijn diverse uitvoeringen. Let bij de aanschaf op het maximale draagvermogen en de maximale hoogte waarvoor de plank geschikt is. Ook is de beschikbare ruimte voor het opruimen handig om te weten.

Bekijk de collectie Hond op reis

Gewenning

Laat uw hond wennen aan de loopplank door deze op de grond te leggen. Leer uw hond eerst zo om er netjes overheen te lopen. Dan pas zet u de loopplank tegen de auto of boot. Zo voorkomt u blessures omdat de hond er uit angst onbesuisd af springt.

Solvit honden loopplank

Solvit honden loopplank is licht in gewicht en is geschikt voor middel grote en grote honden. Met praktische ontwerpen. Makkelijk in het gebruik. Solvit heeft een telescopische honden loopplank en een inklapbare hondenloopplank.

Dit artikel valt onder onze collectie hondenartikelen

Petstep hondenloopplank

Petstep maakt lichtgewicht praktische inklapbare honden loopplanken met een groot draagvermogen. De hondenloopplank van Petstep is uiterst sterk door gebruik van glasvezel.