• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Autostoeltjes voor honden

Autostoeltjes voor honden zijn vooral voor kleine honden een goede plek waar de hond veilig in kan zitten tijdens de autorit. Bekijk hier het assortiment autostoeltjes.

Sorteer
Per pagina:
6 artikel(en)


Reizen met de hond

Veilig uw hond mee in de auto

Honden autostoeltjes maken het reizen met een kleine hond aangenamer voor hond en baas. In veel Europeese landen is het  verplicht om honden in de auto vast te zetten. U risceert een boete voor een hond die los in de auto zit. Maar het is ook gevaarlijk voor de hond tijdens een aanrijding. Met een honden autozitje wordt het reizen voor de kleine hond weer een plezier. Kleine honden vinden het soms niet prettig om niet te kunnen zien waar ze heen gaan. De honden worden onrustig en soms wat angstig. Met een autozitje voor uw hond verhoogt u de zitting op een veilige manier. Uw kleine hond kan naar buiten kijken en wordt daardoor rustiger. Het reizen wordt weer een plezier voor uw hond. Ook het vastzetten is soms een probleem op. Een autozitje zet u makkelijk in de auto vast. De hond kunt u in het autozitje zelf vast zetten. De autostoeltjes zijn er voor de kleinere hond. Neem voor het bestellen de maat op welke uw hond nodig heeft om te zitten. Wij adviseren een hondentuigje voor het vast zetten van uw hond in de auto. Bijzonder geschikt is het ezydog chestplate harnas of voor grote honden het Ruffwear Load Up. Naast de rust voor de hond, dat ze kan zien wat er gebeurt is de hond ook veiliger tijdens een botsing.

Bekijk de collectie Hond op reis

Honden Bench

Ook een hondenbench is geschikt als autostoeltje. Met een bench geeft u uw hond een veilige eigen plek, in de auto, in de caravan, camper of op de hondenshow of agility wedstrijd. 
Wij hebben benches en autostoeltjes van de volgende merken: 

Bekijk alle reis artikelen voor uw hond

Deze categorie valt onder de hondenartikelen

In het buitenland voorkomt u een bekeuring voor het los mee reizen van uw hond. Gun uw hond een eigen veilige zitplek in de auto met een stevige opvouwbare bench of de leuke honden autostoeltjes.