• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Reizen met uw hond

Reizen met de hond. De hond mee op vakantie of naar het bos. Uw hond mee vergt extra voorbereidingen. Bekijk hier het praktische assortiment voor het reizen met de hond. U neemt uw trouwe viervoeter overal mee naar toe. Naar het bos, het strand en op vakantie. Voor onderweg is er een ruim assortiment met praktische hondenbenodigdheden. Denk aan een anti knoei waterbak, een loopplank, autoriem voor de hond. Hondenbenodigdheden voor op reis bestel je online. Bekijk ons assortiment hondenbenodigdheden voor onderweg.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 49


Hond op reis

Met uw hond op reis. In veel landen om ons heen is het verplicht de hond vast te zetten in de auto. Dat kunt u op diverse manieren doen. In een bench, een autozitje of aan een hondengordel. Een hondengordel is een gordel die in de autogordel wordt geklikt en wordt bevestigd aan het tuig van de hond. Ook bestaat er een lus, die bevestigd kan worden aan de eigen autogordel. Zo voorkomt u dat de hond overal heen kan in de auto. Maar wat nog belangrijker is uw hond zit veilig tijdens een auto ongeluk. Honden die los in de auto zitten worden als een projectiel door de auto heen geslingerd.

Vers drinkwater

Op reis neemt u graag een flesje drinken mee. Met deze praktische honden drinkbakken kan uw hond ook onderweg heerlijk genieten van fris drinkwater. Drinken is belangrijk. Vooral tijdens warm weer is voor u en uw hond een extra drinkpauze aan te bevelen.

Loopplanken

Hoe krijgt u uw hond in de auto? Een kleine hond tilt u makkelijk op de stoel. Maar bij grotere honden is dat niet zo makkelijk meer. Springen is zwaar voor grote honden. Ook kan er bij het neerkomen of afzetten de bumper van uw auto beschadigd worden door de scherpe hondennagels. Om uw rug en de hond minder te belasten is er een hondenloopplank ontwikkeld. Er zijn diverse uitvoeringen. Allemaal stevig genoeg voor uw hond, maar toch licht en praktisch om mee te nemen. Deze loopplanken zijn geschikt voor de auto, de boot, de caravan of de camper.

Hondenartikelen voor onderweg

We gaan op reis en nemen mee... Handige drinkbakken, waterflessen, draagbaar hondenkussen, hondenhandoek, koelartikelen en veel meer. Er is een ruim assortiment van praktische reis artikelen om het reizen met uw hond zo aangenaam en prettig mogelijk te maken. Voor in de auto zijn er honden autozitjes of een bench.

Hond mee in het vliegtuig

Bij het reizen met uw hond in het vliegtuig moet u aan diverse regels voldoen. Dit kan per vliegtuigmaatschappij verschillen. Neem voor het reizen de juiste maatregelen zoals inentingen ed. Vaak kunnen kleine honden met een hondentas meereizen in het vliegtuig. Grotere honden reizen vaak onder in het vliegtuig mee.

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen.

Uw hond op reis, Veilig met deze praktische artikelen voor onderweg.