• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenbenodigdheden outdoor

Outdfoor artikelen voor uw hond. Bestel online alles wat u nodig hebt om er met uw hond opuit te gaan. Bekijk hier onze collectie hondenartikelen voor outdoor.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 63


Outdoor met uw hond

Honden Outdoor, Samen er op uit. Dagtochten maken, Het water op, de bossen in, Hiking. Heerlijk actief met uw hond de natuur ontdekken. Bij lange tochten is het belangrijk dat u op het materiaal kunt vertrouwen. Ezydog, Ruffwear en Tre Ponti hebben diverse artikelen voor het uitlaten en hiking met uw hond. Vooral Ruffwear en Ezydog zijn echte outdoor merken. Maar zo zijn de hondentuigen van Tre Ponti ideaal bij en op het water. Het materiaal neemt bijna geen water op.

Alles voor uw hond voor onderweg

Samen met uw hond onderweg. Er zijn veel hondenspullen welke onmisbaar zijn. Draagbare water en voerbakken, anti knoei drinkbakken en meer. Er samen een lange dag op uit. Of u neemt de hond mee op vakantie. Er zijn dan wel een aantal praktische zaken waar je rekening mee moet houden. Outdoor hondenbenodigdheden zijn praktische hondenartikelen die onmisbaar zijn voor onderweg. Bekijk hier het online assortiment outdoor honden benodigdheden.

Hondenrugzakken

U een rugzak, uw hond een hondenrugzak. Een rugzak gevuld met praktische hondenspullen. Voer, water, de riem. Zo verdeelt u praktische zaken. Een hondenrugzak is handig voor lange wandeltochten.

Hondenzwemvesten

Uw hond mee in of op het water. Wij leren zwemmen. Zwemmen leren is naast de slag te pakken krijgen ook uithoudingsvermogen opbouwen. Zwemmen is voor hond en mens een vermoeiende fysieke bezigheid. Om uw hond daarin te ondersteunen zijn er hondenzwemvesten. Zo gaat uw hond veilig mee in de boot of naar het strand.

Hondenlampjes

In het donker, de herfst of de winter is het veilig uitlaten vooral een questi van zichtbaar zijn. Niet alleen voor u maar ook voor de hond. Een hondenlampje bied daarbij uitkomst.

Hondenzonnebrillen

Een hondenzonnebril is niet alleen hip, het beschermt de ogen van uw hond tegen stof, vuil en de scherpe zon.

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen.

Honden outdoor zijn diverse praktische hondenartikelen voor onderweg of tijdens vakantie of met uw hond op reis.