• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Ruffwear

Hondentuig van Ruffwear

Ruffwear hondentuigen voor outdoor en uitlaten

Ruffwear hondentuigen zijn praktisch en hebben een uiterst doordacht design. Ruffwear harnas is van top kwaliteit en heeft een goede pasvorm met goede verstelmogelijkheden. Voor een vergelijk en review bekijk hier onze blogs over de beste hondentuig voor uw hond. Bekijk onze collectie Ruffwear hondentuigen.

Sorteer
Per pagina:
2 artikel(en)


Ruffwear hondentuig; hiking en meer

Een Ruffwear hondentuig is speciaal ontwikkeld voor hiking. Samen er op uit. Praktisch doordachte ontwerpen.

Goede kwaliteit hondentuig

Ruffwear hondentuigen zijn van uitstekende kwaliteit. Deze hondentuigen zijn goed afgewerkt. Het ontwerp is uiterst praktisch en heel doordacht. Sluitingen ed zijn zoveel mogelijk weggewerkt. Er wordt gebruik gemaakt van lichte sterke materialen van eerste klas kwaliteit. Het materiaal komt veelal uit de klimsport. Deze hondentuigen zijn uiterst duurzaam.

Goed verstelbaar

Ruffwear hondentuig is goed verstelbaar. Neem even de tijd voor het afstellen van het hondentuig. Door de vele verstelmogelijkheden is dit hondentuig ook geschikt voor honden die nog net in de groei zijn. Dit tuig is taploos verstelbaar.

Comfortabel 

Een Hondentuig van Ruffwear is uiterst comfortabel. Waar mogelijk en nodig is het tuig voorzien van een zachte bescherming. Dit resulteert in een hoog draagcomfort voor de hond. Het hoge draagcomfort zit hem in de gebruikte materialen en de verstelbaarheid en een goede pasvorm. Een tuig dat niet knelt en de hond niet belemmert in zijn bewegingen.

Goed hondentuig alternatief voor halsband

Een goed hondentuig is een prima alternatief voor een hondenhalsband. Een tuig ontziet de nek van de hond. Vooral honden die nogal eens onverwacht een flinke ruk aan de lijn willen geven is een hondentuig aan te raden. Dat een tuigje trekken zou stimuleren is niet gebasseerd op waarheid. Met een tuig heeft u meer de controle over waar de hond precies loopt. Eventuele druk wordt goed verdeeld en de hondennek wordt ontzien. Ook voor jonge pups is een hondentuig een prima middel om uw hond aan te lijnen. Let er wel op dat pups soms snel groeien en u vrij snel weer aan een nieuwe toe kunt zijn.

Goede pasvorm

Door de goede verstelbaarheid en een doordacht design hebben de Ruffwear hondentuigen een goede pasvorm. Deze hondentuigen zijn er voor de grote jack russel tot de kleine bullmastiff. Voor de juiste maat meet u de hond. Een pup of jonge hond kan vooraf niet bepaald worden wat het juiste tuig is als de hond volgroeid is. Dat is van veel factoren afhankelijk en kan niet precies voorspeld worden.

Bijpassende hondenriem

Ruffwear heeft bij de hondentuigen diverse goede hondenriemen. De juiste riem en hondentuig maken ruffwear tot een goede lichte maar sterke combinatie voor middelgrote tot grote honden.

Ruffwear hondentuig is comfortabel en geeft de baas controle over de hond.