• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondentuig van Curli

Curli hondentuigjes

Curli hondentuigen zijn uiterst doordachte tuigjes voor kleine en grote honden. De hondentuigen hebben een uitmuntende afwerking en oog voor detail. Ook heeft elk artikel een meerwaarde. Kleine handige pluspunten zoals de DogFinderID. Een uniek systeem dat helpt bij het terug vinden van vermiste honden. Een Curli tuigje heeft een goede pasvorm en is goed verstelbaar. De tuigen zijn comfortabel en sterk.

Sorteer
Per pagina:
4 artikel(en)


Curli hondentuigjes; Zwitserse kwaliteit

Curli hondentuigen komen uit zwitserland. Het is een redelijk nieuw merk in de dierenbranche. Het belangrijkste doel van Curli is het vertrouwen en de daarop volgende relatie tussen baas en hond te verdiepen. Curli artikelen worden altijd afgestemd op de hond. Materiaal, structuur en pasvorm. Doordachte ontwerpen, goede materialen en een nette afwerking. Curli artikelen zijn functioneel en van uitstekende kwaliteit voor jarenlang plezier. Curli hondentuigen worden gemaakt van een luchtig maar sterk Mesh. De Mesh stof wordt op diverse plekken verstevigd om te zorgen voor een sterke constructie. Mesh is lucht doorlatend en is snel drogend. Mesh is zacht en zeer comfortabel in het dragen. Curli hondentuigen zijn van uiterst goede kwaliteit en hebben een uitstekende afwerking.

Kenmerken

Deze artikelen hebben de volgende kenmerken

  • Hondentuig van Curli
  • Geschikt voor kleine en grote honden
  • Diverse modellen
  • Gemaakt van sterk en luchtig materiaal
  • Uitstekende kwaliteit met een goede afwerking
  • Ruime keuze uit diverse kleuren

Curli Belka

Het sportieve hondentuig voor middelgrote tot grote honden. Dit hondentuig is geschikt voor speuren en het uitlaten van de hond. Het tuig is luchtig en sterk en uiterst goed afgewerkt met een oog voor detail.

Curli Air-Mesh

De Curli Air-Mesh harnas is er voor kleine en middelgrote honden. Het tuig is lichtgewicht en luchtdoorlatend. Dit instap- borsttuig is verkrijgbaar in maarliefst 8 kleuren. In de zomer kan het tuig ook verkoelend werken.

Meerwaarde

Alle Curli artikelen hebben een toegevoegde waarde voor de hond en de baas. Deze extra functies onderscheid het merk zich van de concurrent. Bijvoorbeeld de DogFinder ID of de Lummi Led verlichting voor hond en baas - op de fiets. Curli staat voor producten met een meerwaarde. Curli is van mening dat de toegevoegde waarde de toekomst is.

Design Curli artikelen

Curli artikelen is niet alleen gebasseerd op uiterlijk, maar ook op functionaliteit. Curli stelt hoge eisen aan hun artikelen. Het hecht een grote waarde aan de relatie tussen baas en hond en het gecombineerde vermogen om samen te genieten van het leven. Het ontwerp moet de baas de zekerheid geven dan het belang van de hond voorop staat. Curl wil het beste voor uw huisdier.

Oog voor detail

Zwitsers staan bekend om hun fijne oog voor detail. Elk detail, hoe ingewikkeld ook is van invloed op het totale artikel. Curli artikelen zijn dan ook van uitzonderlijke hoge kwaliteit, functionaliteit en design. Curli staat voor het welzijn van uw hond in combinatie met de beste mogelijke oplossing om de interactie tussen baas en hond te ondersteunen. Er wordt nooit een compromis gesloten over de kwaliteit.

Bekijk ook onze andere hondentuigen.

Er zijn nog meer hondenartikelen van het merk Curli.

Curli voor baasjes die het beste willen voor hun hond. Curli hondentuig is er voor kleine en grote honden.