• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Draagtas voor honden

Reismand of hondentas?

Met een goede hondentas kunt uw hond comfortabel mee nemen. Van hondentassen voor de auto en trein tot praktische draagtassen. Hondentassen in leuke hippe designs en praktische ontwerpen. Comfortabel en mooi. Bekijk hier onze collectie hondentassen. Honden tas koopt u bij PeJediertotaal de dierenwinkel online. Bekijk hier ons volledige assortiment honden tassen.


Hondendraagtas

Een hondendraagtas is een goed middel om uw hond te vervoeren. De hondentas is ideaal tijdens het reizen in de trein of metro. Maar ook voor het socialiseren van pups is het een uitstekend middel. Pups of oude honden hebben (nog) niet de kracht hebben om lang naar de stad te lopen. Ook het lopen in een drukke omgeving is voor kleine honden en pups niet altijd even makkelijk. Neem uw hond makkelijk mee in een hondentas. Maak uw keuze uit onze ruime collectie hondentassen.

Kenmerken hondendraagtassen

Deze hondenbenodigdheden in de vorm van hondendraagtassen hebben de volgende kenmerken

  • Praktische tassen voor het dragen van uw hond
  • Neem uw kleine hond of pup mee naar de stad, de markt, het museum en meer
  • Diverse uitvoeringen voor op de buik, de rug of op de heup
  • In vele hippe kleuren verkrijgbaar

Doxtasy hondendraagtas

Doxtasy heeft 3 soorten hondendraagtassen geschikt voor kleine honden tot ongeveer 10 kilo. De hondentas van Doxtasy is er in een buikdrager, een heupdrager en een rugdrager. De buikdragers hebben tov de rugdrager de meeste ruimte. De Heupdrager is uitermate geschikt om de hond met evt een arm te ondersteunen.

4lazylegs hondentas

Een hippe en stevige honden draagtas zijn de hondentassen van 4LazyLegs. Deze hondentas is op diverse manieren te dragen en erg praktisch in het gebruik. Deze tas kunt u op de buik, als 2 drager of heupdrager gebruiken.

Vergelijk hondentassen

Wat is de beste keuze voor u en uw hond. Ter vergelijk hebben we er een blog over geschreven. Tevens hebben we 4 tassen vergeleken maar ook beoordeeld. Meer informatie over de Review/vergelijk Doxtasy & 4Lazylegs hondentassen

Bekijk ons assortiment hondentassen.

Bekijk onze leuke, praktische en kleurrijke collectie hondentassen. Kies uw hondendraagtas.