• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondentassen van Ezydog

Ezydog hondentassen

Ezydog hondentas is een uitstekende keuze om uw hond meer uitdaging te geven tijdens de dagelijkse wandeling of om er samen een dagje tussenuit te gaan. De Ezydog hondentassen zijn uitstekend afwerking en hebben een praktisch ontwerp. Ezydog heeft 2 modellen beide zijn geschikt voor de middelgrote tot grotere honden.

Sorteer
Per pagina:
4 artikel(en)


Ezydog Hondentas

Een Ezydog hondentas heeft een van doordacht design. Deze hondentassen zijn geschikt voor middelgrote tot grote honden. Ezydog hondentassen zijn praktisch en netjes afgewerkt. Meet uw hond voor de juiste maat

Hondentas voor outdoor gebruik

Ezydog heeft 2 hondentassen voor gebruik bij middelgrote en grote honden. De 2 hondentassen hebben een hoge afwerking en zijn erg praktisch. De Summit Backpack is gebasseerd op het hondentuig met borststuk en de Ezydog Saddle Bag heeft een Ezydog Convert hondentuig als basis. Deze goede basis maken de hondentassen van Ezydog tot een goede hondentas voor langdurig gebruik.

Goede kwaliteit

Zoals u dat van Ezydog gewend bent zijn de hondentassen van Ezy dog goed afgewerkt. De hondentas heeft een goed ontwerp en is uiterst praktisch in het gebruik. Ezy Dog heeft een uitstekende prijs / kwaliteits verhouding. De hondentas van Ezydog heeft een goede vormgeving en is waarnodig voorzien van een zachte voering. De gebruikte materialen zijn goed en duurzaam. De tassen hebben een goede sluiting en zijn makkelijk kleiner te maken.

Gebruik hondentas

De hondentas kunt u gebruiken tijdens hiking, wandelvakanties of hondenvakanties. Maar ook tijdens het uitlaten. Sommige honden hebben heel veel energie. Door de hondenrugtas te gebruiken raken ze sneller hun energie kwijt. Zorg dat de gewichtsverdeling goed is dat komt het draagcomfort tengoede.

Summit Back Pack

De Summit Back Pack van Ezydog heeft als basis het Chest Plat Harnas, hondentuig met borststuk. Dit tuig is ruim verstelbaar en verdeelt het gewicht goed. De Summit Back Pack wordt geleverd inclusief hondentuig.

Saddle Bag 

Met de Ezydog Saddle Bags kan het Convert harnas uitgebouwd worden tot werk harnas. Het Ezydog Convert Harnas is niet inbegrepen.

Bekijk ons assortiment hondentassen.

Zie de volledige collectie van Ezydog

Ezydog hondentas is er in diverse vormen en maten geschikt voor middelgrote en grote hondenrassen.