• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondentassen voor alle hondenrassen

Voor kleine en grote honden

Een hondentas wordt op diverse manieren vorm gegeven. Hondentassen wordt onderverdeeld in 2 types. De hondendraagtas om kleine honden en pups makkelijk mee te kunnen nemen. En de hondenrugzak, een rugzak voor op de rug van de hond.


Hondentas voor kleine en grote honden

Een Hondentas is er in veel vormen. Draagtassen voor het dragen van uw hond op de buik of rug. Zo kunnen jonge pups of oude honden mee naar de stad, het museum of de markt. Hondenrugzakken zijn ideaal voor honden die veel energie hebben en deze niet genoeg kwijt kunnen. Door tijdens het uitlaten met een rugtas te lopen kan de hond echt zijn energie gebruiken. Natuurlijk kan de rugtas ook uitstekend gebruikt worden tijdens lange wandeltochten.

Eigenschappen hondentassen

Deze hondentassen hebben de volgende eigenschappen

  • Diverse uitvoeringen
  • Topmerken als Doxtasy, 4Lazylegs en Ezydog
  • Top kwaliteit met een hoge afwerking

Hondendraagtassen

Een honden tas is een praktische oplossing om kleine honden mee te nemen. Hondendraagtassen worden gebruikt voor kleine honden tot ongeveer 10 kilo. De tassen maken het vervoeren van de hond makkelijker. Er zijn honden tassen voor het vervoeren van de hond of pup in trein of vliegtuig. Voor een markt of de stad is een draagtas makkelijk.

Hondenrugtassen

Sommige honden kunnen hun energie niet genoeg kwijt tijdens het uitlaten. Om het uitlaten wat zwaarder te maken en de hond meer uitdaging te geven kunt u werken met een hondenrugtas. De hondenrugtas is ook uitstekend geschikt voor het hiking met uw hond of tijdens hondenvakanties.

Ballentas cq beloningstasjes

Een ballentas is ideaal tijdens het uitlaten van uw hond. Een ballentasje is een handige plek om de hondenbal van uw hond te bewaren tijdens het rondje. Een natte vieze hondenbal in je jaszak maakt je jas altijd vies. en tijdens de zomermaanden is het vervelend om de bal constant vast te houden. Een ballentas is dan een makkelijke manier om de bal van uw hond mee te nemen. De ballentas is multifunctioneel. Dit tasje is ideaal te gebruiken als beloningstasje. Verder heeft Ezydog, doxtasy en popware een speciaal beloningstasje, wat u kunt gebruiken op de hondenschool of tijdens trainingen.

Doxtasy hondentas

Doxtasy heeft diverse honden tassen in verschillende uitvoeringen en kleuren. Doxtasy hondentassen zijn er speciaal voor kleine honden. Socialiseer uw pup door hem mee te nemen de stad in. Er zijn verschillende manieren van dragen. De buikdragen, frontcarrier, de rugzak, backcarrier of de side carrier. Er is ook een luxe hondentas waarmee u uw kleine hond makkelijk kunt vervoeren. De honden tassen zijn alle verkrijgbaar in diverse hippe kleuren.

Ezydog hondentas

Ezydog heeft 2 honden tassen in het assortiment. Ezydog maakt rugzakken voor de middelgrote tot grote hond. Als basis is er een goed Ezydog hondentuig. De Ezydog hondentas draagt de hond op zijn eigen rug. Ideaal om zijn eigen water in te dragen of voer.Tijdens hiking maar ook voor honden die een overvloed aan energie hebben en deze onvoldoende kwijt kunnen

4lazylegs draagtas

De draagtas van 4lazylegs is van sterk canvas. Deze schoudertas kan op diverse manieren gedraagd worden. De tas is leverbaar in 2 maten en 4 kleuren.

Onze merken hondentassen:

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen

Deze hondentassen zijn uiterst praktisch en hebben een hoge afwerking.