• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

hondenspeelgoed met drijfvermogen

Hondenspeelgoed voor in het water

Hondenspeelgoed versterkt de band tussen hond en baas. Er zijn veel soorten en maten hondenspeelgoed verkrijgbaar. Niet elk speeltje is geschikt voor het gebruik in het water. Ze zinken als een baksteen. Vooral tijdens de zomer is het een heerlijke manier om verkoeling te zoeken tijdens de warme dagen. Let er wel op dat uw hond tijdens het spelen (actief zijn) niet oververhit raakt, ondanks het verkoelende water.


Drijvende hondenspeeltjes

Drijvend hondenspeelgoed is ideaal voor honden die houden van water. Apporteren is een goed spel dat u samen met uw hond aan de waterkant kunt spelen. Juist langs de waterkant geeft het apporteren veel plezier. Voor iedere hond is er wel een favoriet hondenspeeltje te vinden. Hier vindt u een ruim assortiment aan drijvende dummi's, frisbee's, ballen en meer in vele vrolijke kleuren.

Niet alleen voor in het water

Drijvend honden speelgoed is er niet alleen voor in het water. U kunt dit speeltje net zo goed op het land gebruiken. Drijvend speelgoed kunt u dus het hele jaar door gebruiken.

Hondenspeelgoed voor kleine en grote honden

Drijvend hondenspeelgoed is verkrijgbaar voor kleine en grote honden. Kies voor de juiste maat zodat de hond lang plezier heeft van zijn nieuwe speeltje. Let op uw hond tijdens het spelen. Laat uw hond niet zomaar het water in springen. Let op aangegeven borden of het wel veilig is te zwemmen. Speelt uw hond in natuurwater, let er dan op dat het water van goede kwaliteit is om erin te zwemmen. Denk aan blauwalg of de ziekte van Wheil. Is het veilig? Geniet van het spelen met uw hond in het water. Bekijk hier de leuke collectie drijvend hondenspeelgoed.

Spelen in het water

Door de felle kleurtjes en het hoge drijfvermogen is het speelgoed makkelijk te traceren. Hondenspeelgoed speciaal voor in het water koopt u bij PeJediertotaal. Van bekende topmerken westpaw zogoflex , Outward hound en Petstages. Bekijk het vergelijk en een review over de diverse hondenballen.

Een hondenplons tijdens warm weer

Tijdens warm weer is het heerlijk om de hond in het water te laten spelen. Kijk wel even waar u het hondenspeelgoed in het water gooit om het te laten apporteren. soms is het water besmet. Is het te koud laat de hond dan niet helemaal in het water gaan. Dan koelt de hond veel te snel af. Vooral als u nog een stukje moet lopen voordat u thuis bent. Een hondenhanddoek is dan een handige handdoek om uw hond snel af te drogen.

Houd toezicht tijdens het spelen. Kies de juiste grote, vorm en materiaal voor langer speelplezier. Bij kauwen op het hondenspeelgoed biedt u de hond een kauwitem aan.

Lees meer over het juiste hondenspeelgoed voor uw hond.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Lees meer over hondenspeeltjes.

 Voor honden die van water houden is Drijvend hondenspeelgoed een goed hondenspeeltje.