• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Apporteren met de hond - hondenballen en meer

Hondenballen zijn vaak niet aan te slepen. Veel honden zijn weg van een bal. Kies de juiste maat honden bal. Zo heeft u lang plezier van dit leuke hondenspeelgoed. Bestel online de beste hondenballen.


Hondenballen en apporteerspeelgoed

Apporteren is wel 1 van de leukste hondenspelletjes voor een hond.  Met een hondenbal gooien en apporteren is een goed spelletje om energie kwijt te raken. Hondenballen, apporteer speelgoed en werp artikelen van bekende kwaliteitsmerken als Ruffwear hondenspeelgoed, Westpaw Zogoflex stevig hondenspeelgoed en Becothings Eco hondenspeeltjes. Hondenballen en apporteerspeelgoed is er in vele soorten.

Kenmerken hondenspeelgoed

Dit hondenspeelgoed heeft de volgende kenmerken

  • Hondenspeelgoed in de vorm van apporteren
  • Diverse vormen als hondenballen en meer
  • Geschikt voor kleine en grote honden
  • Diverse formaten
  • Ook voor honden met een sterke beet
  • Apporteren met uw hond verstevigd de band

Apporteren met uw hond

Vooral tijdens koud weer is apporteren een goede bezigheid om te zorgen dat uw hond het niet koud krijgt. Ondanks een dikke vacht kan de hond tijdens koud of nat weer last krijgen van onderkoeling Een dikke natte vacht isoleert niet. Een vacht zonder ondervacht beschermt vaak onvoldoende. Het apporteren geeft uw hond extra beweging. Apporteren verbetert de relatie met uw hond. Een hond die voldoening heeft om met zijn baas te spelen zal minder snel foute dingen doen. Lees meer informatie over apporteren met je hond

Apporteerspeeltjes

Wat is het beste hondenspeelgoed om mee te apporteren? Alles wat u goed kunt gooien. Een bal rolt makkelijk. Maar er zijn ook veel dummi's die net niet rond zijn maar toch uitstekend mee geapporteerd kan worden. Kijk wat uw hond nodig heeft. Sommige honden vinden het erg mooi om extra uitdaging te krijgen. Een extra stuiterende bal of een hondenspeeltje die onberekenbaar is.

Spelen onder toezicht

Wij adviseren u om toezicht te houden op uw hond bij het spelen met een hondenspeeltje. Zorg voor begeleiding tijdens het spelen en kies de juiste maat en vorm voor uw hond. Te klein speelgoed kan een gevaar vormen voor grote honden. Bekijk onze blog Juiste hondenspeelgoed voor uw hond. Apporteer speelgoed bestelt u makkelijk en snel bij PeJediertotaal.nl. Bekijk online het leukste assortiment apporteerspeelgoed.

Merken hondenspeelgoed

Van deze onderstaande merken vindt u het apporteerspeelgoed

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Een hondenbal is het ultieme hondenspeelgoed voor apporteren met uw hond.