• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenspeeltjes voor alle hondenrassen

Hondenspeelgoed is goed voor uitdaging, tegen verveling en helpt bij het trainen. Honden speelgoed is er in vele maten, soorten en uitvoeringen. Geschikt voor kauwen, apporteren, werpen en meer. Bestel hier online het leukste hondenspeelgoed.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 75


Hondenspeelgoed voor kleine en grote honden

Hondenspeelgoed is er voor alle honden, groot of klein. Elke hond heeft wel een favoriet hondenspeeltje. Honden houden van spelen. Spelen met ander honden of met de baas. Apporteren of trekspelletjes, Heerlijk om al die energie in kwijt te kunnen. fysiek en mentaal bezig te zijn. Spelen is ook belangrijk. Buiten in de tuin of met een bal in het park. Samen spelen met uw hond is belangrijk voor de hond-baas relatie. Door samen te spelen kan u uw hond ook spelenderwijs comando's aanleren als af, blijf of los. Honden speelgoed is er in veel soorten en maten. Van hondenbal, apporteer speelgoed tot knuffel van pluche. Honden hebben een aardige bijtkracht. Wij hebben diverse soorten stevig hondenspeelgoed. Bestel Nu makkelijk en snel bij PeJediertotaal. Bekijk hier het leukste hondenspeelgoed.

Kenmerken hondenspeeltjes

Deze hondenspeeltjes hebben de volgende kenmerken

  • Diverse vormen en soorten hondenspeelgoed
  • Verschillende materialen
  • Hondenspeeltjes geschikt voor kleine en grote honden
  • Ook voor honden met een sterke bijt
  • Ruime keuze uit topmerken

Speelgoed voor uw hond

Er is speciaal speelgoed voor uw hond. En dat is niet zonder reden. Gewone tennisballen of voetballen zijn niet geschikt als hondenspeeltje. Het materiaal van gewoon speelgoed kan snel kapot gaan, waardoor uw hond stukjes binnen kan krijgen. Ook veroorzaakt het spelen met een normale (tennis)bal vaak erge slijtage aan het gebit. Knuffels hebben vaak kleine onderdelen die snel ingelikt of kapot kunnen worden gebeten. Speelgoed voor honden is speciaal gemaakt voor honden. Hondenspeelgoed is getest op veiligheid voor uw hond.

Juiste hondenspeeltje

Het is belangrijk om het juiste hondenspeeltje voor uw hond te kiezen. De vraag van speelt mijn hond hiermee? Vindt hij dit leuk? is een vraag waar alleen de hond een antwoord op heeft. Maar soms moet u de hond ook leren te spelen met een speeltje. Maar de meest gehoorde vraag is; Is dit goed hondenspeelgoed? Ja Alles is goed hondenspeelgoed, zolang het niet stuk is en de hond er niet aan kan bezeren. Maar of het de juiste is voor uw hond? Dat hangt van van uw hond, de grote en de vorm van het speeltje. Honden hebben een instinct om te kauwen. Geef regelmatig een kauwitem. Lees onze blog Juiste hondenspeeltje voor uw hond voor meer informatie over het maken van een goede keuze. Iedere hond heeft een eigen voorkeur. Dat is een questie van uitproberen. Soms is het nodig uw hond even aan te zetten tot spelen of het spel even uit te leggen.

Kauwspeelgoed

Vooral puppy's kauwen graag op van alles. Vaak heeft dit te maken met het wisselen van hun tanden. Kauwen is een goede gewoonte voor het reinigen van het gebit. Kauwspeelgoed is ook het alternatief voor het happen in uw hand. Met goed kauwspeelgoed onderhoudt u het gebit van uw hond en helpt u uw hond het gebit schoon te houden. Kauwspeeltjes bestaan uit duurzaam en flexibel materiaal. Er bestaan ook kauwspeelgoed met een piep en een beloning, om het kauwen niet om te zetten in slopen. Want dat is ongewenst.

Apporteren met uw hond

Apporteren is 1 van de leukste spelletje voor de hond. Hoe vaak zie je honden niet dol enthousiast wachten tot de baas de bal heeft gegooid. De hond kan door het apporteren extra veel energie kwijt. Vooral tijdens koude winterdag is het apporteren een goede bezigheid om tijdens het uitlaten warm te blijven. Er zijn diverse soorten apporteerspeelgoed verkrijgbaar. Van topmerken met een uiterst doordacht design.

Drijvend hondenspeelgoed

Voor honden die van water houden is drijvend honden speelgoed een goede uitkomst. Vooral in de zomer is het heerlijk om te apporteren bij, in of op het water. Een combinatie van verfrissing met spelen. Vooral honden die houden van water is het een extra uitdaging om ook even een stukje te zwemmen. Drijvende hondenspeeltjes zijn er voor kleine en grote honden. Kies de juiste maat en geniet van het apporteren met uw hond in en op het water.

Beloning voor uw hond

Stuiterende hondenballen blijven een absolute uitdaging voor de meeste honden. Er zijn ook holle hondenballen en apporteerspeelgoed waarin u hondenbrokken of hondensnoepjes in kunt stoppen. Door het spelen met het speeltje vallen de snoepjes of brokken er uit. Uw hond wordt beloont voor het zelf spelen. Dit is ook een uitstekende manier om het eten uitdagender te maken en schrokken te voorkomen. Een prima tijdsverdrijf voor honden die zich snel vervelen of meer uitdaging nodig hebben.

Pluche hondenspeelgoed

Pluche hondenspeeltjes is speciaal voor honden die houden van zachte hondenspeeltjes. Om mee te knuffelen of om als een prooi mee te schudden. Pluche honden speelgoed is er met of zonder piep. Niet elke hond kan een piep waarderen. De ene hond is er bang voor een ander wil en zal de piep stil krijgen. Kies dan voor een speeltje zonder geluid.

Westpaw zogoflex hondenspeelgoed

WestPaw Design Zogoflex hondenspeelgoed maakt diverse soorten sterk hondenspeeltjes. Zogoflex is sterk drijvend honden speelgoed voor kleine en grote honden. Zogoflex hondenspeeltjes zijn interactief speelgoed in diverse vormen en grote. Kies de juiste maat voor uw hond.

Becothings milieuvriendelijk hondenspeelgoed

Becothings honden speelgoed is milieuvriendeijk gemaakt van restmaterialen. Becothings is sterk en interactief voor een goede prijs. De diverse vormen en maten maken het speelgoed uitdagend en geschikt voor kleine en grote honden.

Outward Hound hondenspeelgoed

Outward hound heeft diverse soorten hondenspeelgoed voor kleine en grote honden. Van hondenpuzzels, Agility sets tot Invinc voor sterke kauwers. Outward Hound is er in veel soorten en maten. Er is ook voor uw hond een passend favoriet speelgoed. Kies de juiste maat en vorm voor uw hond. Dit speelgoed geeft zeker uren speelplezier.

Busy Buddy hondenspeelgoed

Busy Buddy maakt honden speelgoed die zorgt voor afleiding en beloning. Dit hondenspeelgoed kenmerkt zich door de unieke vormgeving, het stevige materialen en de uitdaging voor uw hond. Deze hondenspeeltjes geven uw hond uren lang speelplezier.

Skinneeez hondenknuffels

Skinneeez is uniek hondenspeelgoed zonder vulling. De Skinneeez wakkeren het jachtinstinct van uw hond aan. Schudden en apporteren, of gewoon knuffelen met deze leuke pluche hondenspeeltjes. Bekijk de collectie Skinneeez hondenspeeltjes.

Jolly Hondenballen

Jolly Pets maakt hondenballen speciaal voor uw hond. Met deze duurzame hondenbal daagt u uw hond uit voor een potje hondenvoetbal of apporteren. Het speciale materiaal zorgt ervoor dat een hondentand dit hondenspeelgoed niet kan verpesten. Het komt terug in zijn oorspronkelijke vorm.

Chuckit hondenspeelgoed

Chuckit staat garant voor samen spelen. Veel chuckit speelgoed heeft een innovatief ontwerp. Ook hier staat duurzaamheid voorop.

Bekijk de volledige collectie hondenartikelen.

Onder toezicht spelen

Houdt uw hond altijd in de gaten tijdens het spelen. Laat een hond niet alleen spelen. Hondenspeeltjes zijn er om mee te spelen en niet om op te kauwen. Wil de hond echt gaan liggen kauwen dan kunt u hem een kauwsnack aanbieden.

Hondenspeelgoed is er in veel vormen en maten, voor alle hondenrassen, groot en klein.