• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Tre Ponti

Hondenriemen van Tre Ponti

Tre Ponti hondenriemen zijn sterk en zeer praktisch. De riemen zijn er in diverse lengtes en ontwikkeld voor kleine honden of grote sterke honden.

Sorteer
Per pagina:
5 artikel(en)


Unieke Tre Ponti hondenriem

Een Tre Ponti hondenriem is er voor de kleine en grote hondenrassen. Een Tre ponti hondenlijn wordt met de hand gemaakt en is netjes afgewerkt. Deze hondenriem heeft een speciaal ontwerp en is gemaakt van bijzonder sterk materiaal. Naast de unieke innovatieve hondentuigen zijn de hondenlijnen ook uiterst praktisch en uniek. De Primo hondenriemen hebben een apart handvat die u om de pols kan dragen. Deze hondenriemen zijn uitstekend geschikt voor grote honden. Ook zijn er voor kleine honden kleurrijke bijpassende hondenriemen verkrijgbaar. Met een hondenriem van Tre Ponti heeft u uitstekende controle over uw hond. De materialen zijn sterk maar ook soepel.

Italiaans design, handgemaakte kwaliteit

Net als de hondentuigen worden Tre Ponti lijnen met de hand gemaakt en uitstekend afgewerkt. De hoge afwerking en het materiaal zorgt voor een sterk geheel. Maak een keuze uit de volgende hondenriemen.

Een Tre Ponti hondenriem is sterk en praktisch. Tre Ponti maakt hondenlijnen van uitstekende kwaliteit. Deze hondenlijnen hebben een uniek ontwerp en zijn uiterst geschikt voor sterke honden. De riemen zijn sterk maar zeer licht in gewicht.

Voor grote honden

Speciaal voor grote honden heeft dit merk een unieke hondenriem ontwikkeld. De Tre Ponti Primo Power hondenlijn heeft een speciaal handvat die meer controle geeft over de hond. Speciaal voor sterke, grote honden als een bullmastif, een Pitbull, Stafford of Weimeraan. Het extra handvat bij de haak geeft u extra controle als u de hond eens kort moet houden. Deze hondenriem passen uitstekend bij de Tre Ponti hondentuigen voor grote honden, zoals het primo tuig of de forza. De hondenriem is breed en verkrijgbaar in 2 lengtes.

Voor kleine honden

Ook voor kleine honden heeft Tre Ponti een bijpassende hondenriem voor de kleine Tre Ponti hondentuigjes als de Fibbia of Liberta. Deze honderiem is gemaakt van hetzelfde sterke maar soepele materiaal als de TrePonti hondentuigen. Net als de andere hondenlijnen wordt deze hondenriem met de hand gemaakt en goed afgewerkt. De hondenriemen zijn sterk en nemen nauwelijks water op. De hondenlijnen zijn vrij smal maar wel oer sterk.

Bijpassende hondentuig

Tre Ponti heeft bij de hondenriemen diverse bijpassende Tre Ponti hondentuigen. Maar ook een hondenharnas van de andere merken passen goed bij de Tre Ponti hondenlijnen. Maar er kan ook een goede combinatie gemaakt worden met een hondenhalsband.

Bekijk ons assoriment hondenriemen.

Voor elk ras is er een Tre Ponti hondenriem.