• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening

Hondenriem van leer

Leren hondenriemen zijn veelzijdig en mooi. Een leren hondenlijn is klassiek en modern tegelijk. Tegenwoordig zijn leren riemen niet alleen in bruin en zwart verkrijgbaar. Er is een ruime kleur keuze. Bij de meeste hondenriemen is een bijpassende hondenhalsbanden verkrijgbaar.

Sorteer
Per pagina:
30 artikel(en)


Leren hondenriem in diverse breedtes

Een leren hondenriem is er in diverse breedtes, afhankelijk van de grote van de hond. U heeft vast wel een idee hoe lang de riem moet zijn waarmee u uw hond het prettigst uitlaat. De keuze uit de juiste lengte is vaak snel gemaakt. Maar naast diverse lengtes zijn hondenriemen ook verkrijgbaar in diverse breedtes. Bij een kleine hond kan een smalle riem uitstekend voldoen. Voor een sterke grote hond kiest u voor een bredere riem. De bredere riem heeft een grotere haak om de halsband aan te bevestigen.

Honden riemen

Deze hondenriemen hebben de volgende kenmerken

 • Hondenlijnen van leer
 • Geschikt voor kleine en grote honden
 • Leer is van nature sterk en zeer duurzaam
 • Diverse lengtes en breedtes
 • In verschillende kleuren verkrijgbaar
 • Met applicaties als studs of kralen
 • Ook naturel
 • Uitstekende kwaliteit, nette afwerking
 • Tevens verstelbare hondenlijnen

Ruime keuze hondenlijnen met goede afwerking

De Leren riemen zijn uitstekend afgewerkt. Leer wordt tijdens het gebruik soepel, maar verliest niet de kracht. Deze hondenlijnen zijn verkrijgbaar in naturel maar ook in met diverse kralen, studs of spikes. Hondenriemen koopt u online bij PeJediertotaal de dierenwinkel online. Bekijk hier de leukste collectie hondenriemen.

Luxe riem voor honden

Een leren hondenlijn is een riem met een luxe uitstraling. De halsbanden zijn afgewerkt met kralen, studs of andere versiersels. Leren hondenlijnen hebben een klassieke, stoere of hippe uitstraling en zijn sterk. Diverse hondenriemen zijn er in verschillende breedtes verkrijgbaar. De breedte van de hondenriem bepaalt u aan de hand van de grote van de hond. De smallere hondenlijn heeft ook een kleinere haak. De meeste leren hondenlijnen zijn plat. Leren ronde lijnen hebben een chique uitstraling. De lijnen zijn leverbaar met een bijpassende halsband.

Lengte honden lijn

Ook leren lijnen zijn verstelbaar in lengte. Handig zodat u de riem in diverse situaties kunt gebruiken. In de stad houdt u de hondenlijn kort en in het park pakt u de volledige lengte. De meeste leren hondenlijnen zijn 'kort' 100 cm. tot 120 cm. Er zijn langere hondenriemen van 160 of tot zelfs 200 cm. Een hondenlijn waar uw hond vrij kan lopen.

Hondenriem voor grote en kleine honden

De leren hondenriemen zijn er voor grote en kleine honden. De hondenlijn voor de kleine hondenrassen hebben een lichtere kleinere haak en zijn smaller. Voor de grotere hondenrassen zijn er brede hondenriemen met een sterke grote haak om een halsband of hondentuig aan te bevestigen.

Goede kwaliteit

Leren hondenriemen van de merken Doxtasy zijn van goede kwaliteit. Deze hondenlijnen hebben een goede afwerking en een sterk stiksel. Het handvat ligt goed in de hand. Dit komt door het zachte soepele leer. De riemen zijn gemaakt van eerste kwaliteit soepel leer. Leer wordt tijdens het gebruik soepeler. Op den duur zal de lijn iets uit uitrekken maar de sterkte blijft behouden.

Bijpassende hondentuigen en hondenhalsbanden

Bij deze leuke riemen zijn bijpassende hondentuigen of hondenhalsbanden verkrijgbaar.

Bekijk ons assoriment hondenriemen.

Leren hondenriem is er voor kleine en grote honden.