• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenriem van Doxtasy

Doxtasy heeft bij veel hondenriemen een bijpassende Doxtasy halsband. Voor de kleine honden heeft Doxtasy ook soepele stoffen hondenriemen, passend bij de kleine kleurrijke stoffen hondenharnassen. Doxtasy hondenriemen zijn netjes afgewerkt en van goede kwaliteit. Een hondenriem waar u zeker veel plezier aan zult beleven. Bestel online uw Doxtasy hondenriem.

Sorteer
Per pagina:
31 artikel(en)


Doxtasy hondenriem

Een Doxtasy hondenriem is gemaakt van de beste kwaliteit leer of stof. De lijnen zijn leverbaar met of zonder kralen, studs of andere versieringen en zijn in vele kleuren leverbaar. Bij elke Doxtasy halsband is een bijpassende hondenlijn.

Leren hondenlijn

Doxtasy heeft een ruime keuze uit leren hondenriemen. Een hondenriem van doxtasy is gemaakt van eerste klas kalfsleer. Een leren hondenriem is sterk en uiterst netjes afgewerkt. Een hondenlijn van Doxtasy is dan ook van top kwaliteit. De riem is vaak versierd met bijvoorbeeld kralen of studs. Deze leren hondenriemen hebben een luxe uitstraling.

hondenriemen voor groot en kleine hondenrassen

Een hondenriem van Doxtasy is er voor kleine en grote hondenrassen. Voor de kleine hondenrassen is er een smalle leren hondenriem. Voor de grote hondenrassen is ere een brede hondenriem. Deze riem heeft een stevig handvat en een grotere sterkere haak om een halsband of hondentuig aan te bevestigen. Deze hondenriemen zijn er voor elke hondenras.

Stof

Doxtasy heeft voor de kleine hond een ruime collectie van stoffen hondenriemen. Deze zachte comfortabele hondenriemen hebben een kleine lichte haak, speciaal geschikt voor de kleine honden. Deze leuke hondenriem is verkrijgbaar in diverse leuke hippe kleuren. Ook leverbaar met een bijpassend comfortabel hondentuig.

Kenmerken Doxtasy hondenlijnen

Deze hondenlijnen hebben de volgende kenmerken

  • Doxtasy hondenriemen
  • Goede afwerking
  • Uitstekende kwaliteit
  • Van leer of stof
  • Geschikt voor kleine en grote hondenrassen

Bekijk ons complete assoriment hondenriemen.

Een Doxtasy hondenriem is verkrijgbaar in zeer diverse uitvoeringen en kleuren voor alle hondenrassen.