• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening

Hondenriem voor kleine en grote honden

Juiste hondenriem

Een hondenriem is er in veel lengtes, breedtes en uitvoeringen. De juiste hondenriem maakt het uitlaten een prettig blokje om. PeJediertotaal heeft een keuze uit goede kwaliteit hondenriemen. Hondenlijnen van topmerken als EQDOG, Doxtasy, Ezydog en Ruffwear.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 94


Diverse hondenriemen voor alle hondenrassen

Een hondenriem is al lang een stuk touw meer. Het is een goede stevige lijn met een goed haak en een makkelijk handvat. Wat de Beste hondenlijn voor uw hond is heel persoonlijk. Dit hangt af van de wensen en de combinatie hond en baas. Maar ook van de situatie en het gebruik van de hondenlijn. Loopt u in de stad of in een park of bos. Hoe groot is uw hond en hoe gedraagd uw hond zich aan de lijn?

Honden riemen

Onze collectie hondenriemen hebben de volgende eigenschappen

 • Hondenlijnen van diverse topmerken
 • Uitstekende kwaliteit, goede afwerking
 • Verschillende materialen
 • Voor alle hondenrassen
 • Diverse lengtes en breedtes
 • Voor het comfortabel uitlaten van uw hond
 • Verschillende soorten handgrepen
 • Ook speciaal voor grote en sterke honden
 • Ook voor honden die een enthousiaste ruk aan de lijn geven

Leren hondenriem

Leren hondenriemen zijn sterk, soepel en tegenwoordig in diverse kleuren verkrijgbaar. Van naturel tinten als bruin, camel en zwart tot turquoise, roze en blauw. Net als de bijpassende halsbanden zijn er diverse luxe hondenriemen versierd met kralen of steentjes. Een leren hondenlijn wordt in het gebruik soepel. De leren lijnen zijn tegenwoordig in diverse lengtes verkrijgbaar.

Nylon hondenriem

Hondenriemen van Nylon zijn er in veel soorten en maten. De kleurstelling is onbeperkt. Nylon is sterk en vooral heel praktisch. Ezydog heeft een ruime collectie met schokabsorberende riemen die de eerste ruk aan de riem opvangt waarna u de hond snel kunt corrigeren. Ideaal voor de over enthousiaste sterke en grote hond die u bijna van de benen trekt als hij weer een bekende ziet of niet kan wachten om losgelaten te worden. De geweven hondenriemen van Ezydog zijn door de struktuur extra sterk en kunnen heel wat kilo gewicht aan. Ook bij de Nylon riem is er een bijpassende hondenhalsband.

Multi-functioneel riemen

Iedereen kent de standaard hondenriem. Een vaste lengte met een handvat aan 1 zijde en een haak aan de andere zijde. Maar u wilt of hoeft de hond niet altijd zo kort te houden. Of u wilt de hond ook wel een keer naast u hebben lopent tijdens de wandeling in de stand. Daarbij is een multifunctionele hondenlijn een uitkomst. Verstelbaar in 2 of meer lengte. Ezydog heeft zelfs de vario 6, die op 6 manieren te gebruiken is. Als een handsfree hondenlijn over de schouder, met 2 honden, kort of extra lang.

Haak

Naast de hondenlijn zelf is de haak van de riem net zo belangrijk. Een te zwakke haak kan bij een ruk aan de riem van een te grote hond breken en de hond kan los schieten. Een kleine hond daarintegen moet niet een te zware haak hebben. Er zijn diverse uitvoeringen van de haak. Vooral de outdoor merken maken een lichtgewicht maar erg sterke haak.

Ezydog lijn

Een hondenriem van Ezydog is gemaakt van speciaal geweven nylon. Ezydog heeft diverse looplijnen in verschillende breedtes, kleuren en met diverse functies. Zo zijn er schokabsorberende hondenlijnen en hardlooplijnen met een speciaal handvat. Ook is er een extra kort handvat voor het kort houden van grote honden. Bekijk de Ezydog hondenriemen.

Ruffwear

Ruffwear hondenriem is gemaakt voor middelgrote tot grote honden. De lichte maar sterke materialen zijn netjes afgewerkt. Ruffwear hondenriemen hebben een hoge kwaliteit en zijn voorzien van diverse praktische oplossingen als verstelbare handvatten en meer.

Doxtasy riem

Doxtasy maakt hondenriemen van leer en stof van een hoge kwaliteit. De lijnen zijn netjes afgewerkt. Deze looplijnen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. De Doxtasy hondenriem is er voor kleine en grote honden. De grote van de hond bepaald de breedte van de lijn. Een smallere lijn is geschikt voor een kleine hond en heeft ook een kleinere, lichtere haak voor het bevestigen van de halsband.

Wigzi hondenlijn

Wigzi is de nieuwste innovatie op het gebied van hondenriemen. Volledig reflecterend, of wandelen met 2 honden tegelijk? Wigzi staat voor kwaliteit en praktisch ontwerp.

WAW - comfortabel uitlaten

Een uniek innovatief artikel, voor elke hondenriem en elke hond. De Easy Dog walk WAW. Voorkom blessures en reduceer het trekken van uw hond met de WAW easy Dog walk

Bij de hondenlijnen zijn diverse uitlaat toebehoren verkrijgbaar. Denk daarbij aan de hondenlampjes, ballentasjes of beloningstasjes en poepzakhouders.

Ontdek nog meer innovatieve hondenartikelen.

Online dierenwinkel met leuke Nylon hondenriem, praktisch en sterk en geschikt voor kleine en grote honden.