• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Scruffs

hondenmand van Scruffs

Scruffs heeft een mooie collectie degelijke hondenmanden uitgevoerd in hippe kleuren. Scruffs biedt u goede kwaliteit hondenmanden voor een gunstige prijs. Naast de normale hondenmand vindt u hier ook manden met een plus. Zoals thermo warmte manden of de memory foam orthopedische manden. Veel hondenmanden zijn voorzien van een afneembare hoes. Zo kunt u de hoes makkelijk uitwassen. Bekijk onze ruime collectie Scruffs hondenmanden.


Scruffs Hondenmanden met innovatief ontwerp

Een Scruffs hondenmand is geschikt voor kleine en grote honden. Scruffs ontwikkeld luxe hondenmanden in diverse leuke en hippe designs. Deze manden kennen een hoge afwerking. De manden zijn er in naturel kleuren als zwart, bruin en beige. Maar ook in vrolijke hippe kleuren als rood en paars. Hondenmanden die in elk interieur tot zijn recht komt.

Uitgebreide collectie manden & Kussens

Scruffs heeft een uitgebreide collectie hondenmanden en hondenkussen. Zo hebben ze eco producten van 100% gerecyclede materiaal. De hoes en vulling is gemaakt van pet flessen. Anders dan het doet vermoeden zijn de eco bedden en eco manden heerlijk zacht en hebben ze een goede isolatie. Naast materiaal is uitstraling ook van belang. Een mand moet in het interieur staan en dat moet natuurlijk wel passen. Er zijn diverse uitvoeringen. Van hondenbedden tot luxe slaapplekken en van kleine mandjes tot pluche naturel kleurige manden.

Hondenbedden voor kleine en grote honden

Een Scruffs hondenmand is er voor kleine honden en manden voor grote honden. Deze manden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. U kunt kiezen uit Rond, ovaal of vierkant. Ligt uw hond graag opgerold dan is de ovale of vierkante mand een goede keuze. Houdt u ook rekening met de rand. Een hondenmand heeft een opstaande rand. De ene rand is breder dan de andere. Legt uw hond de kop graag op de rand om zo alles in de gaten te houden dan is een brede wat steviger rand handig.

Hoge afwerking

Scruffs honden manden hebben een luxe uitstraling. Enkele manden hebben een hip design. Er is voor elk interieur wel een passende hondenmand te vinden. Naast de uitstraling is het materiaal en de afwerking net zo belangrijk. Ze gebruiken luxe stoffen van de hoogste kwaliteit.

Kenmerken Scruffs manden

Deze manden hebben de volgende kenmerken

  • Scruffs hondenmanden
  • Goede afwerkte hondenartikelen
  • hippe kleurstellingen
  • Passen in elk interieur
  • Geschikt voor kleine en grote honden
  • Voor honden die graag opgerold liggen te slapen

Aanbevolen

De volgende manden zijn speciaal aanbevolen.

Scruffs Classic Box Bed hondenmand - hondenmand in 4 kleurcombinaties

Bekijk de volledige collectie hondenartikelen van Scruffs.

Een Scruffs hondenmand is er voor elke hond, groot of klein.