• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Benchkussens voor honden

Benchkussens voor iedere hond

Een heerlijke hondenmat om in de bench te leggen. PeJediertotaal heeft diverse topmerken. Een goede benchmat geeft de hond een heerlijke rustplaats. Voor elke bench een passende bench mat. Benchkussens bestelt u online. Bekijk hier onze collectie online benchkussens.


Hondenkussen voor in de bench

Hondenkussens zijn zeer geschikt voor het gebruik in een hondenbench, ook wel benchkussen. Een bench is een warme en veilige plek voor uw hond om te rusten of te slapen. Een hondenbench tovert u met een hondenkussen om in een heerlijke slaapplek. Een goede hondenkussen of benchkussen zorgt voor goede ondersteuning voor de hond. Meet voordat u uw keuze maakt de bench op. Heeft u een grote hond kijk dan ook naar de dikte van een benchkussen. De benchkussen geeft uw hond een zachte plek om heerlijk op te liggen of te slapen. Hondenkussens zijn er in diverse maten of u nu een grote of kleine hond heeft. De benchkussens zijn van goede kwaliteit en in diverse kleuren en maten leverbaar.

Benchkussen voor grote honden

Grote honden hebben een hondenkussen nodig met meer ondersteuning. Een dikker hondenkussen geeft vaak betere ondersteuning voor de gewrichten van de hond. Speciaal voor grote honden kunt u ook kiezen voor een Orthopedisch hondenkussen. De orthopedische hondenkussens ontlasten de gewrichten van uw hond. Vooral oudere en grote honden en honden met bv artrose hebben baat bij een Orthopedisch hondenkussen.

Ontdek onze collectie hondenbenodigdheden.

Grote benchkussen

De grote van de benchkussen is afhankelijk van de hond en de grote van de bench. Een benchkussen hoeft niet de afmeting van de gehele bench te hebben. Vooral als de bench ook als verblijf voor overdag wordt gebruikt is het handig dat de bench groot genoeg is om een bak met water neer te zetten. Let ook op de hoogte van een hondenbench. De hond moet er wel in kunnen staan.

Bekijk het assortiment hondenkussens.

Onze merken; Scruffs, Maelson, Territory

Benchkussen is ideaal voor in de hondenbench of alleen gebruik.