• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenkussen online bestellen

Een hondenkussen voor elke hond, passend in elk interieur. PeJediertotaal.nl heeft diverse Topmerken als Scruffs, Ruffwear en Rebel Petz. Voor kleine en grote honden, voor ieder hond een passen hondenkussen.

 


Ruime keuze hondenkussens

Een hondenkussen is er in diverse materialen en grotes. Zo heeft Scruffs een Orthopedisch hondenkussen met traagschuim. De kussens van Ruffwear zijn dik en stevig en biedt de hond een goede ondersteuning. Maelson heeft hondenkussens speciaal voor het extra comfortabel maken van de Maelson Soft kennels. Uiteraard zijn deze kussens ook geschikt om los te gebruiken. Hondenkussens koop je online bij PeJediertotaal.nl Bekijk ons assortiment en maak uw keuze uit de leukste hondenkussens.

Grote honden kussen

Hondenkussens hebben geen opstaande rand zoals een hondenmand. Heeft u een grote hond of wil uw hond graag languit liggen dan is een hondenkussen een goede keuze. Hondenkussens zijn er in veel kleuren en maten. Kies de juiste maat voor de hond. De hond hoeft niet met zijn gehele lichaam, inclusief poten op het kussen te passen. Zorg dat het hondenlijf goed op het kussen kan liggen. Dat de voorpoten over de rand 'bungelen' is niet erg. Belangrijk is dat het hoofd van de hond wel op het kussen kan rusten.

Orthopedisch hondenbed voor grote honden

Heeft u een grote hond? Dan is goede ondersteuning van belang. Bij zwaardere en oudere honden is een Orthopedisch hondenkussen aan te raden. Deze hondenkussens biedt de hond meer ondersteuning.

Ligplek van het kussen

Naast een goed kussen is een goede plek net zo belangrijk. Zorg dat de hond op een plek kan liggen waar hij of zij zich veilig voelt en niet echt op de tocht ligt. Zo zorgt u ervoor dat het kussen ook echt de plaats van de hond wordt. Een plek waar de hond graag zelf naar toe gaat en zijn rust zoekt. Natuurlijk ligt de hond graag bij u. Het kan geen kwaad om een extra kleedje naast u neer te leggen. Voor de bench zijn er benchkussens. Vaak kunnen deze ook los worden gebruikt. Een kussen voor in de bench hoeft niet de gehele bench te bedekken. Er mag nog ruimte over zijn voor het plaatsen van een waterbak.

Koude vloer

Slapen op een koude vloer is in de winter niet prettig. Niet elke mand of kussen houdt deze kou genoeg tegen. Ligt uw hond op de koude stenen vloer dan is een thermisch kussen een goede keuze. Het houdt uw hondt uw hond warm. Heeft u al een goede hondenmand dan kunt u met de thermische mat de eigen hondenmand tot een warme hondenmand maken.

Scruffs hondenbedden

Scruffs heeft een ruime collectie hondenbedden. De bedden zijn uitgevoerd in diverse materialen. Scruffs heeft een hoge afwerking en is van goede kwaliteit. De kussens zijn voor kleine en grote honden en zijn ook geschikt voor gebruik in de bench.

Territory hondenmatten

Een nieuw en hip merk. Territory hondenartikelen hebben een hip design en past in een klasiek en modern interieur. Dit merk maakt hondenartikelen van uitstekende kwaliteit, met een nette afwerking. De kussens zijn uitstekend geschikt voor een bench.

Rebel Petz kussens

RebelPetz staat voor naturel kleuren en een mooie afwerking. RebelPetz honden kussens zijn er in diverse maten en diktes, geschikt voor middelgrote en grote honden.

Maelson hondenkussens

Maelson hondenkussen past uitstekend in een Maelson hondenbench, maar kan ook alleen gebruikt worden. Het Maelson hondenbed is dik en van uitstekende kwaliteit. Dit honden kussen is leverbaar in 6 maten.

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen.

Ligt uw hond graag languit of u heeft een grote hond dan is een hondenkussen een goede aankoop. U geeft de hond de ruimte en bij de verwarming of in de bench is een hondenkussen een goede plek om te slapen.