• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenhalsband van Pettarazzi

Sorteer
Per pagina:
9 artikel(en)


Pettarazzi Artleather halsband hond

Pettarazzi halsband is gemaakt van een hoogwaardig imitatie leder, Artleather genaamd. Artleather is bestand tegen water en is sterk. Pettarazzi halsbandje van Artleather is niet te onderscheiden van leren halsbanden. De halsbanden hebben een chique en stoere uitstraling. Pettarazzi heeft een divers assortiment van hondenhalsbanden. Van puur naturel zonder versieringen tot een halsbandje met stoere skull'n bones, botjes en pootjes.

Kleurrijk halsbandjes

Deze halsband is in diverse kleuren verkrijgbaar. Van naturel tinten bruin en zwart tot felle kleuren als paars, roze, rood, khaki, blauw en cream. Een ruime keuze aan diverse kleuren halsbanden. Van imitatie lakleder tot naturel imitatie leer. alle halsbandjes zijn niet van echt leer te onderscheiden.

Sluiting hondenhalsband

Een Pettarazzi halsbandje is mooi afgewerkt. En juist de sluiting is daarbij niet vergeten. De gesp sluiting is of strak afgewerkt of vrolijk versierd met strass steentjes. De gesp is geen saaie afsluiter van een mooie hondenhalsband. Aan de D ring zit een leuk metalen hangertje het stoere Pettarazzi logo, het hondje met pet en zwarte ooglap.

Voor kleine en middelgrote honden

Pettarazzi heeft halsbanden voor kleine tot middelgrote honden. Voor kleine chiuahua's tot retrievers. De breedte van deze halsbandjes wordt bepaald door de lengte. Kleine halsbandjes zijn smal en de grote halsbanden zijn veel breeder. Voor de juiste maat is het belangrijk om de nek van de hond te meten. De juiste maat wordt niet bepaald door het hondenras maar door de nekomvang van de hond waarvoor de halsbandje bestemd is. Tel 5 cm. bij de nekomvang op en rond dit af naar boven. Voor meer informatie kijk bij de maatwijzer.

Bekijk de volledige collectie Pettarazzi

Zie onze overige hondenhalsbanden.

Pettarazzi halsband is hoogwaardig imitatie leder hondenhalsband voor kleine en middelgrote honden.