• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenhalsband van Nylon

Robuust,sterk, kleurrijk en praktisch. Nylon halsbanden voor de hond zijn praktisch omdat ze waterbestendig zijn en gewassen kunnen worden. De halsbanden kunnen tegen een stootje en zijn uitstekend geschikt voor het uitlaten in de bossen, op de heide en op het strand.

Sorteer
Per pagina:
8 artikel(en)


Hippe nylon halsbanden

Nylon halsbanden zijn er in veel kleuren en maten. Ook is er veel keuze in modellen. Halsband met een dubbele ring, een halve slip halsband, een zachte neopreen voering of een handige sluiting die de ring altijd op de rug laat terug komen. Halsbanden koopt u bij de dierenwinkel online. Maak een keuze uit onze ruime aanbod aan nylon halsbanden. Er zijn diverse breedtes en lengtes verkrijgbaar. Een halsband van nylon is er voor kleine en grote honden. Wat is de beste hondenhalsband voor uw hond? Lees onze blog over halsband sluitingen. Deze hondenhalsbanden zijn goed bestand tegen water. Meet voordat u besteld de nekomvang van uw hond en bekijk de maatvoering voor de juiste maat. De hondenhalsband voor uw hond bestel je online. Bekijk hier onze ruime collectie honden halsbanden.

Praktische hondenhalsband

Een Nylon hondenhalsband is zeer praktisch en makkelijk schoon te maken. Als uw hond weer eens in de modder heeft gespeelt of die vieze oude sloot in is gesprongen wast u de hondenhalsband uit. Deze hondenhalsband is uitstekend geschikt voor honden die graag zwemmen of in het water spelen. Halsbanden van nylon zijn duurzaam en uiterst sterk. Door deze eigenschap zijn de halsbanden ook geschikt voor sterke grote honden. Deze hondenhalsband is ruim en taploos verstelbaar.

Diverse sluitingen

Het bijkomend voordeel van deze halsbanden zijn de diverse soorten sluitingen. Zo zijn er halsbanden met een dubbele ring of een halve slip halsband. Deze banden hebben vaak geen gesp, zoals een leren halsband dat wel vaak heeft. Een nylon hondenhalsband is niet gebonden aan een hondenras. Ook deze halsbanden zijn er voor klein en groot honden, Kies de beste sluiting voor uw hond.

Zie de collectie hondenhalsbanden.

Onze merken nylon halsbanden

Juiste maat halsband hond

Om de juiste maat hondenhalsband te bepalen meet u eerst de nekomvang van de hond. Bekijk in de tabel bij het artikel wat de juiste maat halsband is voor uw hond. Koopt u een halsband op de groei dan is het niet te zeggen of deze nog past als uw pup is uitgegroeid. Een nylon halsband is wel praktisch voor een pup of jonge hond in de groei. Deze halsbanden zijn vaak ruim en taploos verstelbaar. Zo kunt u lang van 1 nylon halsband gebruik maken.