• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Leren halsband hond

Voor alle hondenrassen

Een Leren halsband is er in naturel tinten maar ook in frisse vrolijke kleuren. Zoekt u een luxe hondenhalsband of basis halsband voor uw hond. Er is een ruime keuze aan leren hondenhalsbanden.

Sorteer
Per pagina:
31 artikel(en)


Leren halsbanden voor elke hond

Een leren hondenhalsband is er in diverse groottes en hippe kleuren. Leer is een natuurproduct en wordt soepel in het gebruik. Daarnaast is leer toch sterk en ook geschikt voor grote honden. Op zoek naar een effen leren halsband of een spike halsband? Halsbanden koopt u bij de dierenwinkel online. Bekijk hier ons grote assortiment aan leren halsbanden. De halsband van leer heeft vaak veel versieringen als spikes, kralen, studs en meer. Een hondenhalsband van leer is er voor kleine en grote honden.

Kenmerken hondenhalsbanden van leer

Deze leren halsbanden hebben de volgende kenmerken

  • Doxtasy Halsbanden van leer
  • Geschikt voor kleine en grote honden
  • Luxe halsbanden
  • Diverse breedtes
  • Met kralen, studs of naturel
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Uitstekende kwaliteit met een goede afwerking

Luxe hondenhalsband

Een hondenhalsband van leer is goed afgewerkt en hebben een hoge kwaliteit. Veelal hebben de hondenhalsbanden wat extra's als studs of kralen. Naast zwart of wit wordt een leren hondenhalsband in diverse kleuren geleverd. Een leren hondenhalsband geeft de hond een luxe uitstraling. Leer is geschikt voor elk type hond. Er zijn leuke luxe hondenhalsbanden voor kleine maar ook zeer grote honden.

Leren halsband hond

Leer is een natuurlijk materiaal dat door het dragen en gebruik soepel wordt. Een nieuwe leren halsband kan in het begin wat stug zijn. Het om doen en vooral vast gespen is wat lastig. Na verloop van tijd gaat dit heel soepel. Doordat leer een natuurproduct is wordt negatief beinvloed door water. Voor honden die veel van water houden raden wij dan ook een Nylon hondenhalsband aan.

Juiste maat

Geen enkele hond is gelijk. Bepaal voordat u besteld de juiste maat. Meet de nekomvang van de hond en bekijk in de tabel welke maat u nodig heeft. Koopt u op de groei? Het is moeilijk te bepalen wat uiteindelijk de juiste maat is. Een maat is niet af te leiden van een hondenras oid. Ook niet aan de hand van de hond van de buren. Net als mensen is dit zeer hond gebonden. Meet dan ook altijd voordat u een halsband koopt.

Bijpassende hondenriem

Bij bijna elke halsband is een bijpassende leren hondenriem verkrijgbaar. Zo heeft een een hippe leuke combinatie om uw hond uit te laten. Op veel van deze combinaties geven we 10% korting op de hondenlijn, indien u deze samen aanschaft.

Zie de collectie hondenhalsbanden.

Doxtasy heeft een ruime keuze aan hondenbenodigdheden, met veelal leren honden halsbanden. Voor kleine en grote honden is er een kleurrijke collectie aan brede en smalle halsbandjes. Met of zonder applicaties. Ontdek onze collectie leren hondenhalsband.