• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Ezydog

Hondenhalsband van Ezydog

Een Ezydog halsband is van nylon en zijn zeer sterk. Een nylon hondenhalsband is ideaal voor honden die gek zijn op water. Ook als de nylon halsbanden Nat zijn blijven ze even sterk. Water heeft geen negatieve invloeden op het nylon. De halsbanden drogen goed op.

Sorteer
Per pagina:
5 artikel(en)


Ezydog halsband

Ezydog halsband is gemaakt van nylon en in vele kleuren maten en soorten verkrijgbaar. Vooral in combinatie met water is een nylon halsband beter geschikt dan een leren halsband. Halsbanden van Ezydog is gemaakt van hoge kwaliteit nylon materiaal. Deze keuze zorgt voor een hoge mate van comfort. Meet voor de juiste maat de nekomvang van de hond. Kijk in de maattabel welke maat de juiste is. Bekijk de leukste collectie hondenhalsbanden van Ezydog.

Juiste maat halsbanden

De juiste halsband is afhankelijk van het hondenras en het gedrag van de hond. Er is geen standaard maat of uitvoering voor een bepaalde hondenras. Elk merk en uitvoering werkt weer met een ander maattabel. Het is nog steeds meten is weten. Zo bepaald u de juiste maat. Let ook op de breedte van de halsband. Na mate de halsbanden groter worden, gaat de breedte mee. Ezydog heeft enkele maten die in 2 breedtes verkrijgbaar zijn. Pups groeien snel. Het is moeilijk om te zeggen hoe lang u met een halsband kunt doen. De groei is vooraf niet te voorspellen. Nylon halsbanden zijn wel goed en lang verstelbaar.

Soort halsband hond

Halsbanden zijn er ook in diverse uitvoeringen. De Neopreen halsband is en blijft een goede standaard zacht gevoerde  halsband. De Double op heeft 2 ringen, voor extra zekerheid. Ezydog heeft een trainingshalsband. Dit betreft een halve slip, volledige slip halsband zitten niet in ons assortiment. Bekijk onze ruime keuze Ezydog halsbanden.

Sluitingen

Ezydog halsband is er in diverse vormen. Er is ruime collectie aan bijzondere hondenhalsbanden. De diverse halsbandsluitingen maken het verschil. Ezydog heeft ook halsbanden voor sterke honden. Deze sterke halsbanden hebben een dubbele ring voor extra zekerheid en sterkte. Dit maakt de hondenhalsband extra sterk. De halve slip halsband is functioneel maar toch goed gebruikt, hond vriendelijk.

Comfortabel hondenhalsband

Ezydog wil het uitlaten zo comfortabel mogelijk maken voor hond en baas. Met gebruik van zachte materialen zorgt voor comfortabele hondenhalsbanden. De hondenhalsbanden zijn zacht maar het nylon is uiterst sterk. Deze hondenhalsbanden zijn geschikt voor kleine en grote honden. De hondenhalsbanden hebben diverse breedtes. Hoe groter de hondenhalsband hoe breder. De grotere maten halsbanden zijn verkrijgbaar in 2 breedtes.

Goede kwaliteit

Bij Ezydog krijgt u een goede kwaliteit hondenhalsband voor een gunstige prijs. De materialen zijn van goede kwaliteit. De afwerking van een ezydog halsband is goed. De combinatie van een goede afwerking met goede materalen maken de halsbanden uiterst duurzaam en sterk. 

Bijpassende hondenriem

Bij elke hondenhalsband is er een bijpassende Hondenriem. Kies voor de juiste lengte en breedte. Een goede hondenhalsband met de juiste hondenriem maakt het een perfecte combinatie om uw hond uit te laten.

Zie de collectie hondenhalsband

Halsbanden van Ezydog zijn geschikt voor kleine en grote honden. Door de kwaliteit en sterkte en goede afwerking is een ezydog halsband ook geschikt voor sterke grote honden.