• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Halsband hond - Unieke collectie voor alle hondenrassen

Voor iedere hond

Hondenhalsband kopen? Bent u op zoek naar een hondenhalsband voor uw hond?  Bij ons vindt u een ruime keuze uit nylon halsbandenleren halsbanden en luxe hondenhalsbanden. Een halsband Voor kleine en grote honden. Stoere, lieve, hippe en klasieke hondenhalsband. Hondenhalsband met spikes, Halsbanden met strass of strakke design halsbanden zonder poes pas. Ook zijn er diverse kleuren verkrijgbaar. Naturel bruin of zwart tot turquoise en fel roze. Bekijk snel het leukste assortiment hondenhalsbanden.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 66


Hondenhalsband voor klein & groot

Hondenhalsbanden zijn de manier om uw hond aangelijnd uit te laten. Een hondenhalsband is er in vele soorten, maten en kleuren. De hondenhalsband is er voor kleine maar ook hele grote honden. Niet alleen de lengte van de halsband maar ook de breedte is verschillend. Hieronder vindt u wat meer informatie.

Halsbanden

Onze collectie halsbanden hebben de volgende kenmerken

  • Halsbanden voor alle hondenrassen
  • Diverse uitvoerigen en kleuren
  • Voor kleine en grote honden
  • Diverse lengtes en breedtes
  • Topmerken van A kwaliteit
  • Verschillende materialen
  • UItstekende kwaliteit
  • Goede afwerking

Nylon halsband

Een nylon hondenhalsband is sterk, kleurrijk, comfortabel en praktisch. Een ruime keuze uit oa Ezydog en Ruffwear. Topmerken die staan voor kwaliteit. De nylon hondenhalsbanden van Ezydog zijn gevoerd met neopreen waardoor ze comfortabel dragen. Naast het draagcomfort zijn er ook reflecterende halsbanden. Reflecterende hondenhalsbanden maken de hond beter zichtbaar in het donker.

Leren halsband

Leer is een materiaal puur natuur. Hondenhalsbanden van leer zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Hierin er een ruime keus. Leren hondenhalsband zijn er in de natuurlijke bruin en zwart tinten maar ook blauw, roze, wit en meer. Bewerkt of afgezet met kralen, strass, spikes of botjes. Naast de grote collectie van Doxtasy is er nu ook de nieuwste collectie van Pettazzi. Pettarazzi wordt gemaakt van imitatieleer. Dit is niet van echt te onderscheiden, sterk, soepel en perfect afgewerkt. Deze halsbanden kunnen tegen water.

Functioneel

Hondenhalsbanden met een plus. De verkoelende halsbanden van Aqua coolkeepers zijn een must voor hete zomerdagen. Een hond kan moeilijk zijn warmte kwijt. De Aqua coolkeepers hebben het verkoelende effect van koud water op de polsen. Ideaal tijdens het uitlaten bij warm weer. Deze koelbanden zijn er voor kleine en grote honden.

Halsbandsluiting

Naast de keuze uit het materiaal is er veel keuze uit sluitingen. Niet elke sluiting is gelijk en past bij elke hond. Welke hond u ook heeft, bij ons vindt u de halsband die u zoekt. Informatie omtrent de juiste sluiting vindt u bij de Halsband sluitingen.

Maat halsband hond

De juiste maat hondenhalsband is erg belangrijk. Niet alleen voor het comfortabel dragen van de halsband maar ook om teleurstelling te voorkomen. Meet voordat u besteld de nekomvang van uw hond. In de maattabel vindt u de juiste maat van de betreffende halsband. Sommige halsbanden zijn in meerdere breedtes verkrijgbaar. Let op de juiste breedte van de halsband. Het voordeel van een brede halsband is dat deze sterker is.

Ezydog halsband

Ezydog heeft een kleurrijke comfortabele collectie hondenhalsbanden voor kleine en grote honden. Ezydog halsbanden zijn gemaakt van nylon. Er zijn diverse praktische halsbanden te krijgen in diverse breedtes en kleuren. Ezydog heeft een nette afwerking en is gunstig geprijsd.

Ruffwear halsband

Ruffwear hondenhalsbanden zich uiterst licht, sterk en praktisch. Deze leuke halsbanden zijn gemaakt van nylon. Ze hebben een goed ontwerp en gaan lang mee. Ruffwear halsbanden zijn er voor middelgrote tot grote honden.

Doxtasy halsband

Doxtasy hondenhalsbanden zijn gemaakt van eerste klas leer. Een Doxtasy halsband is kleurrijk en voorzien van diverse versieringen zoals kralen en studs. Ze zijn verkrijgbaar voor kleine en grote honden. Doxtasy hondenhalsband is netjes afgewekt en van hoge kwaliteit.

Bijpassende hondenriem

Bij veel van de halsbanden is een bijpassende hondenriem verkrijgbaar. Een goede combinatie om uw hond uit te laten. Bij veel halsbanden is er 10% korting op de bijpassende hondenriem. Natuurlijk kunt u zelf ook een keuze maken welke riem het beste bij u past.

Tip bekijk ook de hondenhalsband accessoires. Praktische toebehoren die het uitlaten makkelijker maken. Denk aan poepzakjes, poepzakhouders en hondenlampjes. De hondenlampjes verbeteren de veiligheid van u en uw hond. Gebruik de halsband in combinatie met de WAW easy Dog walk, dit voorkomt blessures bij hond en baas.

Onze volledige collectie hondenartikelen.

Een halsband is er in veel soorten en uitvoeringen. Kies een hondenhalsband die bij u en uw hond past.