• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenbenodigdheden kopen - Dierenwinkel online

Unieke collectie hondenbenodigdheden

Hondenbenodigdheden voor uw trouwe viervoeter. Ruime collectie van topartikelen voor kleine en grote honden. U vindt bij ons een bijzonder assortiment aan pratische en innovatieve honden artikelen.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 576


Leukste Hondenartikelen bij de online dierenwinkel

Hondenartkelen in vele vormen vindt u bij PeJediertotaal, de online dierenwinkel, dat zich kent door een top assortiment hondenartikelen van hoge kwaliteit. Kwaliteit die niet altijd duur hoeft te zijn. De leukste, meest bijzondere, praktische en innovatieve hondenartikelen vindt u in onze hondenshop. Hondenartikelen van topmerken als: Maelson, ScruffsTre PontiDoxtasy, EzydogCarnis en veel meer. Bekijk hieronder de producten of selecteer links een categorie. Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0528-851449 of mail (mailen 24/7). Hondenbenodigdheden, van hondenriemen en halsbanden tot hondenspeelgoed en functionele hondenkleding. Wij hebben een uitgebreide collectie met innovatieve en praktische artikelen voor het uitlaten van de hond, reizen met de hond of hiking met de hond.

Kenmerken hondenbenodigdheden

Onze honden artikelen hebben de volgende kenmerken

  • Online dierenwinkel voor uw hond
  • Unieke collectie hondenbenodigdheden
  • Oa. Hondenhalsbanden, hondentuigen, hondenmanden, hondenspeelgoed, hondentassen, hondenriemen, hondenhalsbanden en functionele hondenkleding
  • Natuurlijke hondensnacks en natuurlijke hondenbrokken
  • Topmerken tegen een goede prijs

Hondenhalsbanden

Een hondenhalsband is wellicht een van de meest gebruikte hondenartikelen. Een halsband is zeer persoonlijk. Er zijn diverse materialen verkrijgbaar. Goed afgewerkt en van goede kwaliteit. In onze ruime collectie hebben we Ezydog halsbanden, Ruffwear en Doxtasy halsbanden.

Hondentuigen

Hondentuigen zijn hondenartikelen die er nu echt bij horen. Er zijn diverse vormen en maten. Hondentuigen zijn de laatste jaren een opkomende hondenartikelen. Wij hebben een uitgebreide collectie hondentuigjes van diverse topmerken. oa. Tre Ponti hondentuigen, Ruffwear, Puppia hondentuigjes, Ezydog harnasCurli harnas en Doxtasy leren harnassen. Stuk voor stuk kwaliteit voor een goede prijs. Een ruime keuze voor kleine en grote honden.

Hondenriemen

Onmisbaar hondenartikelen zijn hondenriemen. Van leer of nylon. Hondenriemen zijn er in diverse breedtes en vooral lengtes. Met verschillende mogelijkheden voor gebruik bij bijvoorbeeld trainen en speuren. Of voor het uitlaten van de hond in de stad. Voor kleine en grote honden. Een hondenriem moet sterk zijn, maar ook praktisch. Een goede grip is belangrijk. Tegenwoordig zijn er veel toevoegingen aan een hondenlijn, zoals schokabsorberend en verstelbaar. Onze merken hondenriemen zijn: Tre Ponti hondenlijnen, Ruffwear, Ezydog nylon riemen, Unieke Wigzi hondenriemen en Doxtasy leren lijnen

Hondenmanden

Hondenmanden zijn er in veel soorten en maten. De mand geeft de hond een goede slaapplek. Een goede mand geeft de hond ondersteuning en een warme veilige plek. Een hondenmand is een hondenartikel die naast comfortabel voor de hond ook moet passen in uw interieur. We hebben een leuke collectie hondenmanden van een goede kwaliteit.

Hondenkussens

Hondenkussens zijn uitstekend geschikt voor honden die graag languit liggen. Of voor grote honden. De collectie hondenkussens zij van goede kwaliteit en uitstekend afgewerkt. Naast de gewone hondenkussens is er ook een collectie Orthopedische hondenkussens. Naast Scruffs is er een mooie collectie met Rebel Petz hondenkussens.

Hondentassen

Hondentassen zijn praktische hondenartikelen onder te verdelen in 2 categorieen. De hondendraagtassen en de hondentassen voor de hond zelf. PeJediertotaal heeft een zeer ruime collectie met hondentassen om met uw hond te reizen. Met een hondendraagtassen neemt u de hond makkelijk mee in de stad.

Hondenkleding

Hondenkleding wordt vaak geassocieerd met het aankleden van honden. Er zit een verschil tussen het aankleden van honden en het beschermen van de honden. Niet iedere vacht van onze huishond is bestemd tegen de kou en regen van ons kikkerlandje. De hondenkleding in ons assoriment zijn beschermende hondenartikelen voor grote en kleine honden. PeJediertotaal is de online dierenwinkel met een ruime ruime collectie praktische en functionele hondenkleding

Hondenspeelgoed

Hondenspeelgoed is er voor kleine en grote honden. Hondenspeeltjes zijn de leukste hondenartikelen. Ze zorgen voor veel plezier. In ons assortiment vindt u sterk en drijvend hondenspeelgoed als ook pluche hondenspeeltjes, belonings speeltjes en trainings speelgoed.

Outdoor

Er zijn veel leuke maar ook praktische artikelen voor outdoor. Denk aan hondenrugtassen, poepzakjes, drinkbakken, hondenzonnebrillen, lichtgevende artikelen en zwemvesten. Alles wat nodig is om met de hond er op uit te trekken.

Reizen met uw hond

Op reis met uw hond. Hebben we alles? Daar gaan we dan, samen op reis. Hier vindt u hondenartikelen voor het reizen met de hond. Zo zijn er autoartikelen als hondengordels en beschermdekens. Maar ook hondenloopplanken, hondenautozitjes en reisbenches.

Verzorging voor honden

Verzorging van uw hond is belangrijk. Er is een ruime keuze vachtverzorging in de vorm van natuurlijke hondenshampoo's van Carnis. Een goede gezonde vacht beschermt uw hond en is belangrijk. De hondenborstels van PalmBrush masseren de huid van uw hond en zorgen voor een gezonde glanzende vacht.

Tip Onze collectie hondenlampjes

Bekijk ook onze overige dierbenodigdheden.

Hondenartikelen voor kleine en grote honden vindt u bij pejediertotaal, de online dierenwinkel met webshopkeurmerk.