• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening
Meest diervriendelijke online dierenwinkel

Groot assortiment dierenbenodigdheden van topmerken

PeJediertotaal.nl is een online dierenwinkel met een ruime keus aan hondenbenodigdheden, kattenbenodigdheden en vogelbenodigdheden. Voor hondenriemen, hondentuigen, halsbanden, hondenmanden en meer kunt u bij ons terecht. Hier vindt u topmerken als EzydogPopwareCarnis, Tre Ponti, Cranimals, Doxtasy, WestPaw Design, Scruffs, BeCothings, Cofix, en Aqua Coolkeeper. Wij zijn de dierenwinkel met innovatieve dierenbenodigdheden van de hoogste kwaliteit, tegen een gunstige prijs, voordelig verzonden in de Benelux. Vanaf €59,95 verzenden wij gratis in Nederland. Tussen € 20,- en € 59,94 betaalt u slechts €3.50 verzendkosten. Hier vindt u alles voor uw hond en kat

Online dierenwinkel met Webshopkeurmerk

Het leveren van goede produkten van topmerken is voor ons van grote betekenis. Zo kan uw huisdier genieten van uw online bestelling bij ons. Betrouwbaarheid vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij ons aangesloten bij Webshopkeurmerk.nl. Een onafhankelijk keurmerk waardoor u als baasje weet dat u vertrouwd kunt shoppen in onze dierenwebshop. Betaal veilig online via Ideal of achteraf op rekening. Bij ons heeft u altijd 14 dagen zichttermijn. Valt het artikel tegen of past het niet dan kunt u het retour zenden en krijgt u uw geld terug.

Innovatieve hondenbenodigdheden en kattenbenodigdheden

PeJediertotaal heeft een uniek collectie aan innovatieve artikelen voor hond en kat. Merken van topkwalitiet met vooral een praktisch ontwerp. Artikelen die u niet overal vindt. Kwaliteit vinden wij belangrijk. Wij willen graag een tevreden hond en tevreden baasjes. We kiezen dan ook bewust voor innovatieve kwaliteits merken. Duurzaam en functioneel.

Top merken dierbenodigdheden

Wij gaat voor kwaliteit. Dat betekend duurzaamheid. Bij ons vindt u topmerken die voordelig thuis bezorg worden. Deze merken hebben goede kwaliteit en bijzondere praktische artikelen. Met hondenartikelen als hondenschoenen, functionele hondenkleding, Innovatieve drinkbakkenhondenzwemvestenhondentassenverkoeling voor uw hond en reisartikelen voor het reizen met de hond. Maar ook een ruim assortiment hondensnacks en hondenvoer, Deze snacks en voeding zijn op natuurlijke basis, zonder toevoegingen.

Hondentuig specialist

Vaak horen we de opmerking dat baasje eindelijk gevonden hebben wat ze zochten. Een ruime keuze aan hondentuigen. Voor kleine en grote honden. Veelal wordt er uit nood uitgeweken na alternatieven als een kattentuig of konijnentuig. Maar dat is helemaal niet nodig. Er is genoeg keuze uit diverse topmerken hondentuigen. Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Voor bijna elke hond is er wel een passend tuig te vinden. Een hondentuig is moeilijker aan te meten dan een halsband. Maar desondanks is het heel goed mogelijk om een hondentuig online te bestellen. Meet de hond en kijk na de maattabel.

Per mail bereikbaar

Door onze drukke werkzaamheden zijn wij telefonisch niet altijd te bereiken. Mail onze klantenservice voor uw opmerking of vragen.

Pejediertotaal is de online dierenwinkel met webshopkeurmerk, met een uniek assortiment hondenbenodigdheden en kattenbenodigdheden