• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening
Ezydog Zero Shock hondenriem 64 cm
Meer afbeeldingen

Ezydog Zero Shock hondenriem 64 cm

Ezydog schok absorberende hondenriem 25 mm breed


Alternatief  Kurgo Springback hondenriem of WAW 

E-mail naar een vriend

Normale prijs: € 29,99

Special Price € 20,95

Ezydog Schok absorberend hondenriem

De korte Ezydog Zero shock hondenriem combineert comfort en controle met kwaliteit en design. Deze praktische hondenriem heeft een schokabsorberend gedeelte. Dit schokabsorberende gedeelte vangt de schok op bij een onverwachte beweging van uw hond. Zo wordt het uitlaten een stukje comfortabeler. Met deze korte lijn houdt u uw hond dicht bij u. Deze lijn is ideaal voor gebruik in de stad of het park, overal waar een lange lijn onhandig is. Het Neopreen gevoerde handvat is ook makkelijk tijdens het joggen.

Op zoek naar een langere schokabsorberende hondenriem? Bekijk de Kurgo Springback hondenriem. Aan een vaste lijn is de WAW een uitkomst.

Enthousiaste hond uitlaten

Heeft u ook zo'n over enthousiaste hond die alles leuk vindt? Voor u het weet heeft u een ruk aan de hondenlijn omdat uw hond weer iets ziet. Let u op dat moment net niet op ligt u heel charmant met uw neus de grond te bestuderen. Het Zero Shock gedeelte van de lijn vangt de eerste ruk aan de riem op. Daarop kunt u snel corrigeren met een commando. Zo houdt u de controle en voorkomt u dat u omver getrokken wordt.

Afmeting Zero Shock hondenlijn

Deze duurzame comfortabele en multi functionele hondenriem van Ezydog is verkrijgbaar in 2 lengtes. De korte hondenlijn heeft een lengte van 64 cm. De langere hondenriem heeft een lengte van 120 cm. Beide hondenriemen zijn 25 mm breed. Deze riem is geschikt voor honden tussen de 10 en 80 kilo. Aan het begin van het schok absorberende gedeelte bevindt zich een rubberen gedeelte waar u makkelijk de riem kan vast houden mocht dat nodig zijn.

Kleur

De Zero Shock hondenriem is leverbaar in 2 kleuren. De lijn is voorzien van ee reflecterende striping. De kleuren van deze hondenlijn zijn:

  • Rood

Ontdek meer sale  Ezydog hondenriem 

Zie ook alle hondenriemen

Afmeting hondenriem

De Zero Shock hondenlijn met trafic controle is er in 2 lengtes. Afhankelijk van de wensen van u als baas kiest u de lengte die bij u past. De korte hondenriem is ideaal voor in de stad of het park waar u uw hond dicht bij u wilt houden. Deze riem heeft een lengte van

  • 64 cm x 25 mm

Voor de langere lengte pakt u de Zero Shock hondenriem 120 cm.

Kenmerken Zero Shock lijn

  • Ezydog Schokabsorberende hondenriem
  • Hondenlijn met neopreen gevoerd handvat
  • Ook geschikt tijdens het hardlopen of fietsen met uw hond
  • In 2 lengtes 64 of 120 cm.
  • Breedte van 25 mm

Bekijk de volledige collectie Ezydog uit onze collectie hondenartikelen.

Ontdek de Ezydog Sale

Tip Uitverkoop hondenartikelen

De Zero Shock lijn is een praktische hondenriem voor honden die wel eens enthousiast een ruk aan de lijn willen geven. Met de hondenlijn vangt u de eerst schok in de riem op. De Ezydog zero shock hondenriem is verkrijgbaar in 2 lengtes en geschikt voor middelgrote tot grote honden.

  • Fabrikant: Ezydog

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat