• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening
Zero Shock Coupler koppelstuk hondenriem zwart
Meer afbeeldingen

Zero Shock Coupler koppelstuk hondenriem zwart

Ezydog Schokabsorberend koppelstuk.
Wandelen met 2 honden aan 1 riem.
Met traffic control handvat.

E-mail naar een vriend

Normale prijs: € 29,99

Special Price € 25,49

Ezydog Hondenriem met schokabsorberend deel

De Ezydog Zero Shock Coupler is een handige hondenriem splitter die van 1 hondenriem 2 riemen maakt. Een verlengstuk voor het wandelen met 2 honden tegelijk. Met de Koppeler heeft u 2 honden aan 1 hondenriem. De schokabsorberende zero shock vangt de eerste schok op van een te enthousiaste reactie van de hond. De Coupler is 60 cm. lang en is 19 mm breed. Aan de haak zijde heeft de Zero Shock coupler aan beide zijde een traffic control handvat voor het makkelijk onder controle houden van de hond. Koppel de Zero Shock Coupler aan uw  hondenriem en bevestig de hond aan musketon haken. Met deze sterke splitter is geschikt voor het uitlaten van 2 honden. U kunt de zeroshock coupler aan uw eigen hondenlijn of combineer de koppeler met de Ezydog Soft Trainer hondenriem

Sterke haak

De Ezydog Musketon haken zijn voorzien van een speciale sterke coating wat de haak extra sterk maakt. De Musketon kan een 250 kilo aan. De musketon haken draaien zodat de lijn niet gaat draaien.

Kleuren Zero Shock coupler

Deze Zero Shock Coupler honden riem is er in 2  kleuren. De ring is van sterk RVS. De musketon haken zijn zwart gecoat, waardoor ze extra sterk zijn. De overgangen zijn voorzien van een dubbel gestikte zwart nylon stukje. U kunt kiezen uit:

  • Zwart
  • Rood

Bekijk de volledige collectie Ezydog

Zie ook alle hondenriemen

Deze hondenriem valt onder onze hondenartikelen.

Deze schokabsorberende Coupler is een prakische verlenging en splitter van een hondenriem. Dit koppelstuk heeft een schokabsorberende kern. Met deze Ezydog Zero Shock coupler laat u met gemak 2 honden uit aan 1 hondenriem.

  • Kleur: zwart
  • Fabrikant: Ezydog

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat