Hondenriem Ezydog vario 4 verstelbaar

Ezydog Vario 4 hondenriem

Bestel mee

Hondentuig Ezydog borststuk blauw

Ezydog hondentuig chest plate harnas XS

Ezydog Vario 4 hondenriem

Ezydog hondenriem. Innovatieve, multifunctionele hondenriem. Makkelijk van lengte te veranderen. In 2 breedtes en diverse kleuren. Voor kleine en grote honden.
Vanaf € 10,00 Normale prijs € 15,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
EzyVar4

Innovatieve Ezydog hondenriem

Ezydog Vario 4 hondenriem is een simpele en innovatieve hondenlijn. Deze hondenriem is op 4 manieren te gebruiken. Het is een korte en langere lijn in 1. De vario 4 hondenriem is tijdens het lopen in 1 handomdraai van een lange naar een korte riem aan te passen. De Vario 4 is een nieuwe naam voor de vario 2 hondenlijn.

Alternatief Kurgo Quantum hondenlijn.

Kenmerken vario hondenlijnen

Deze hondenlijnen van Ezydog hebben de volgende kenmerken

  • Nylon hondenriemen
  • Uitstekende kwaliteit en afwerking
  • Verstelbaar in lengte
  • Geschikt voor het uitlaten van kleine en grote honden
  • Keuze uit diverse kleuren

Multifunctionele hondenriemen

De lengte van deze hondenriemen zijn makkelijk van lang naar kort te veranderen. Door de hondenriem door de ring te halen die het dichtst bij de halsband zit gaat de riem van 183 cm naar 100 cm. Men krijgt de lengte van 183 cm terug door aan de ring te trekken. Wilt u uw hond kort houden? Dat kan vario 2 = Vario 4. De Vario 4 hondenriem is een nieuwe naam voor de vario 2.

Hondenlijn voor kleine en grote honden

De Vario 4 is verkrijgbaar in 2 breedtes. De smalle 12 mm brede hondenriem heeft een kleinere lichtere haak dan de 25 mm brede hondenriem. Zo is de hondenlijn geschikt voor kleine en grote honden.

Reflecterende lijn

De vario 4 hondenlijn is voorzien van reflecterende stiksels en een meedraaiende musketonsluiting. Deze Ezydog hondenriem is van uitstekende kwaliteit en goed afgewerkt. De riem is uiterst sterk. De haak van de brede hondenlijn kan maar liefst 250 kilo trekgewicht aan.

Kleuren Vario 4

De Vario 4 is leverbaar in 4 kleuren. De haak is zwart gecoat voor extra stevigheid. De RVS ring aan het handvat biedt ruimte om de riem in te korten of vooro een poepzakhouder. Maak een keuze uit een van de volgende kleuren:

  • Rood
  • Bruin
  • Oranje

Maten vario riem

De Vario 4 hondenriem is er voor kleine en grote hondenrassen. De smalle hondenlijn is speciaal voor kleine honden tot 10 kilo. Let bij uw keuze van de maat op het gewicht van de hond.

  • 183 cm x 12 mm (honden tot 10 kg) 

Bekijk de volledige collectie Ezydog hondenriemen.

Ons assortiment hondenriemen vindt u hier.

Deze riem is een lijn uit de Ezydog collectie.

De Vario4 is een handige hondenlijn die makkelijk in lengte te verstellen is. De Ezydog Vario 4 hondenriem is leverbaar in 2 breedtes en diverse kleuren.

Meer informatie
Fabrikant: Ezydog
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ezydog Vario 4 hondenriem
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!