• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening
Ezydog Quick fit hondentuig
Meer afbeeldingen

Ezydog Quick fit hondentuig

Ruim verstelbaar Ezydog hondentuig.
Ook op de borst verstelbaar.
Voor kleine en grote honden.
In 5 kleuren leverbaar.
10% korting bijpassende hondenriem.

E-mail naar een vriend

Normale prijs: € 26,99

Special Price € 16,50

* Verplichte velden

Spaarpunten U ontvangt 17 punt(en). 17 punten = € 0,17.

Ezydog Hondentuig; snel aan en uit

Ezydog quick fit hondentuig is speciaal ontwikkeld voor honden die het aantrekken van hondentuigen vervelend vinden. De naam zegt het al Quick fit: Snel aan en natuurlijk ook snel uit. Vooral het instappen vinden veel honden niet prettig. Het optillen van een poot om in het tuig te stappen is vaak niet getraind. Dit levert veel stress op bij de hond. Dit Ezydog harnas kan snel en makkelijk aangetrokken worden, zonder een poot op te tillen. Breng de kop van de hond door het tuig en maak de buikband vast. En klaar om te gaan. De mooiste beloning is natuurlijk het wandelen samen met de baas.

Verstelbaar hondenharnas, past altijd

Het Quickfit harnas is een ruim verstelbaar tuig gemaakt van nylon en gevoerd met Neopreen. Het Neopreen is zacht en beschermt de vacht tegen het schuren. Het tuig is goed te verstellen aan de voorkant, bij de borst, zodat het tuig altijd goed past. Stel de maat van de borstband 1x in zodat de buikband niet direct achter de voorpoten irritatie kan veroorzaken. Dit tuig is tevens is het voorzien van een handvat met een ring op de rug. De ring loopt vrij over het handvat zodat u meer controle over de hond heeft en het tuig minder snel kantelt.

Kenmerken Quick fit hondentuigen

Het hondentuig van Ezydog is van uiterst goede kwaliteit en heeft een uitstekende afwerking. Verder heeft het de volgende kenmerken:

 • Duurzaam nylon gevoerd hondentuig 
 • met neopreen roestvrij stalen ringen voor het aanlijnen van de hond.
 • Goede en eenvoudige pasvorm.
 • Snel aan en uit te doen.
 • Ruim verstelbaar.
 • Reflecterende tektst aan de voorkant voor zichtbaarheid in het duister.

Quickfit harnas kleuren

Het Quick Fit hondenharnas is leverbaar in maarliefst 6 kleuren. Van naturel tinten tot fel oranje en blauw. Maak uw keuze uit de volgende kleuren

 • Zwart
 • Bruin
 • Camouflage
 • Rood
 • Blauw

Bijpassende hondenriem

De Ezydog Vario 4 is een veelzijdige bijpassende hondenriem. Op deze combinatie krijgt u 10% korting op de riem. De Ezydog Vario 4 hondenriem wordt in de bijpassende kleur geleverd. Bestelt u een rode quickfit hondentuig dan geldt de 10% korting  op de Ezydog vario 4 ook in het rood. Deze bestelt u direct bij. Let daarbij wel op de breedte van de riem. 25 cm. voor honden zwaarder dan 20 kilo of voor de kleine honden 12 mm breed.

Maten Quick-fit harnas

Ezydog Quick-fit tuig is er voor kleine en grote honden en is in 6 maten leverbaar. De juiste maat bepaald u door de hond op te meten. Kies uit onderstaande tabel de juiste maat voor uw hond. Zit u net op de grens kies dan de grotere maat. Meet voordat u besteld de hond. Ga niet uit van de standaard maat. Niet elke boomer of jack russel heeft dezelfde maat. Meten is weten. 

 

Bekijk de volledige collectie hondentuigen

Dit artikel valt onder de hondenartikelen

Dit harnas is makkelijk aan en uit te trekken. Het tuig is ruim verstelbaar. Het borststuk kan ook versteld worden. Het Ezydog Quick Fit hondentuig is leverbaar in vele kleuren en voor het uitlaten kleine en grote honden.

 • Fabrikant: Ezydog

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat