Ezydog halsbanden Neopreen extra breed

Ezydog Neo wide hondenhalsband

Bestel mee

Ezydog Quick Fit hondentuigen

Ezydog hondentuig Quick fit

Zero Shock Coupler zwart

Zero Shock Coupler koppelstuk hondenriem zwart

Ezydog Neo wide hondenhalsband

Ezydog hondenhalsband van goede kwaliteit. Extra brede halsband. Voor grote honden. In 3 kleuren leverbaar. Gevoerd met zacht neopreen.
Vanaf € 15,00 Normale prijs € 29,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
EzyDogneoWIDE

Comfortabele brede Ezydog Hondenhalsband

De EzyDog Neo Wide extra breed hondenhalsband is een halsband voor grote honden. Deze halsbanden zijn een van de beste als het gaat om comfort en duurzaamheid. Een Ezydog halsband is voorzien van zacht neopreen verstevigd met een nylon band. De halsbanden zijn van goede kwaliteit en netjes afgewerkt. Aan de binnenzijde heeft deze hondenhalsband zacht neopreen.

Zie ook alle Hondenhalsbanden

Halsband Eenvoudig op maat

Met behulp van klittenband is de ezydog halsband eenvoudig te verstellen. De sterke kunststof kliksluiting zorgt ervoor dat u de hondenhalsband snel kunt openen en sluiten. De "D-ring",  voor het aanlijnen van de hond is gemaakt van RVS. De hondenhalsband heeft een slide/kliksluiting om de halsband te verstellen. Het uiteinde van de hondenhalsband wordt vastgezet met klittenband. Een stevige kliksluiting is ook geschikt  voor grote honden.

Waterproof halsband hond

Het grote voordeel van de Neopreen hondenhalsband is dat deze volledig waterproof is. Deze Ezydog hondenhalsband is eenvoudig schoon te maken. De hondenhalsband heeft lichtgevende, stevige stiksels voor extra zichtbaarheid in het donker.

Maten Neopreen extra breed

Deze Ezydog Neopreen hondenhalsband is er voor de grote honden. Een Stevige Labrador, een brede Stafford, een grote Pitbull of een Franse Bull. Voor honden met een forse nekomvang is een extra brede hondenhalsband mooi. Voor grote honden is de Neopreen hondenhalsband in 2 breedtes verkrijgbaar. Deze extra brede halsband is 4,5 cm breed. Deze Ezydog hondenhalsband is ook in een smalle versie te krijgen. Meet voor de juiste maat hondenhalsband eerst de nekomvang van de hond. Hier vindt u meer informatie over de juiste maat. De brede Neopreen halsband is leverbaar in 4 lengtes. Meet uw hond en maak een keuze uit 1 van de volgende maten.

Nekomvang Neo Wide

De Neo Wide halsbanden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Meet voordat u besteld de nekomvang van de hond. U kunt kiezen uit de volgende afmeting

  • L 1,5"    46 - 53 cm
  • XL 1,5"  53 - 61 cm
  • XXL 1,5" 62 - 72 cm
  • XXXL 1,5" 71 - 81 cm

Kleuren neopreen

De Ezydog Neopreen hondenhalsband is leverbaar in 2 kleuren. De rand is voorzien van een reflecterende bies aan beide zijdes. U kunt kiezen uit:

  • Zwart
  • Camouflage
  • Blau camou
  • Roze Camou

Filmpje hondenhalsbanden

Bijpassende hondenriem

Ezydog heeft diverse bijpassende Ezydog hondenriemen. De hondenriemen zijn in diverse breedtes en uitvoeringen verkrijgbaar.

Bekijk de volledige collectie Ezydog uit onze collectie hondenartikelen.

Zie ook alle hondenriemen

Ontdek de Ezydog Sale

Tip Uitverkoop hondenartikelen

De Ezydog Neo Wide hondenhalsband extra breed is een brede comfortabele halsband voor het uitlaten van grote honden.

Meer informatie
Fabrikant: Ezydog
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ezydog Neo wide hondenhalsband
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee