Ezydog Convert hondentuig zwart

Ezydog hondentuig Convert zwart

Bestel mee

Zero Shock Coupler zwart

Zero Shock Coupler koppelstuk hondenriem zwart

Hondenriem Ezydog Zero Shock lijn zwart

Ezydog Zero Shock Lite hondenriem zwart

Ezydog hondentuig Convert zwart

Ezydog convert hondentuig. Voor de actieve hond. XL zwart.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
EzConhar

Ezydog hondentuig voor Actieve honden

Het Ezydog hondentuig Convert is een mooi hondentuig gemaakt voor actieve honden en hun baasje. Een duurzaam hondenharnas met stoere tekst op de zijkant. Het hondentuig is ontworpen met het idee om praktisch te zijn. Straat en wedstrijd klaar.

Zie ook onze andere hondentuigen

Duurzame hondentuigen

Dit hondentuig combineert comfort en stijl. Duurzaam polyester en een innovatieve constructie garandeert veiligheid en pasvorm. Het Convert harnas is erg comfortabel afgewerkt met zacht katoenen binnenkant.

Verstelbaar Ezydog hondentuig Convert

Voor een goede pasvorm heeft Ezydog diverse mogelijkheden om het Convert Harnas te verstellen. Het hondenharnas is volledig traploos verstelbaar bij de borst en kan afgesteld worden op de borstomvang van uw hond zodat het tuig perfekt zit. Het afstellen kost altijd even tijd. Daarna kunt u het tuig makkelijk met de klicksluitingen aan en af doen.

Bekijk de volledige collectie Ezydog hondentuigen.

Convert Harnas met handvat

Het Ezydog Convert harnas is aan de bovenzijde voorzien van een handvat. Dit handvat zorgt ervoor dat u snel extra controle heeft. Met dit handvat kunt u makkelijk en snel uw hond vastpakken, mocht dat nodig zijn. De hondenriem kunt u aan de rvs D-ring bevestigen.

Hondentuig voor buiten

Dit stevige en stoere hondentuig heeft vele functies. Het bied veiligheid en controle tijdens wandelingen. Anders dan bij een halsband verdeelt het tuig de druk van uw hond waardoor het een hoge kracht aan kan. Het Ezydog Convert harnas kan uitgebreid worden met de Ezydog Saddle Bags.

Net als andere bekende honden harnas heeft de Ezydog convert harnas de mogelijkheid om tekstlabels te plaatsen. Zo maakt u het Ezydog Convert harnas tot uw eigen persoonlijke hondentuig.

Hondentuig voor grote honden

Dit hondentuig is geschikt voor grote honden. Voor de juiste maat meet u eerst de hond. Ga niet uit van de standaard maat die uw hond altijd heeft. Ieder merk heeft zijn eigen maatvoering ook qua model. Meer informatie over het meten van de hond vindt u in de footer.

Maten Ezydog Convert harnas

Dit Convert harnas van Ezydog is verkrijgbaar in maat XL

Voor een borstomvang van 80 - 110 cm. Meet voordat u besteld de borstomvang van de hond, net achter de voorpoten. 

Size              Girth Inches         Girth cm              
XXS 15-17” 38-43cm
XS 16.5-21” 42-53
S 20.5-26” 52-66cm
M 24.5-31” 62-79cm
L 27.5-35.5” 70-90cm
XL 31.5-43.5” 80-110cm
XXL 34-45.5” 86-116cm

dog-diagram.png

Bekijk de volledige collectie Ezydog uit onze collectie hondenartikelen.

Ontdek de Ezydog Sale

Ezydog Convert harnas is er voor kleine en grote honden. Het tuig is ook verstelbaar bij de borst, zodat het tuig niet in de oksels van de hond irriteren. Het handvat zorgt voor extra controle over uw hond. Het Ezydog hondentuig convert harnas is leverbaar in zwart en nu in de sale.

Meer informatie
Kleur: Zwart
Fabrikant: Ezydog
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ezydog hondentuig Convert zwart
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee