Ezydog hondenhalsbanden checkmate

Ezydog hondenhalsband checkmate halve slip

Bestel mee

Ezydog Quick Fit hondentuigen

Ezydog hondentuig Quick fit

Ezydog hondenhalsbanden Double Up

Ezydog hondenhalsband Double Up

Ezydog hondenhalsband checkmate halve slip

Ezydog hondenhalsband met halve slip werking. Trainingshalsband van nylon. Voor kleine en grote honden. In 5 kleuren verkrijgbaar.

Vanaf € 10,50 Normale prijs € 21,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Ezycheck

Ezydog hondenhalsband Halve slip

Ezydog hondenhalsband checkmate is een trainings halsband gemaakt van stevig en duurzaam nylon. Deze hondenhalsband heeft een halve slip werking. De hond heeft bewegingsvrijheid maar u behoudt wel de controle. De hondenhalsband is geschikt voor het corrigeren, maar smoort de hond niet helemaal. Het beperkt de hond in de vrijheid. Wordt de hondenlijn strak getrokken, verdwijnt de vrijheid rond de nek. Met deze halsband laat u uw hond makkelijk uit. Deze halsband komt uit het assortiment van Ezydog.

Sale OP=OP

Eigenschappen Ezydog CheckMate

De Ezydog Checkmate hondenhalsband heeft de volgende eigenschappen

  • Ezydog Hondenhalsband van Duurzaam nylon
  • Ruim Verstelbaar
  • Met Sterke kunststof click sluiting
  • RVS ring voor het aanlijnen aan de hondenriem
  • Reflecterende stiksels

Ruim verstelbare halsband

De Ezydog Check mate halsband is ruim verstelbaar doormiddel van een schuif. Daardoor is deze halsband ruim taploos verstelbaar. Een vierkante ring houdt de schuif nog extra op zijn plek. De hondenhalsband zelf heeft een click sluiting om de Checkmate makkelijk aan te doen. Zo hoeft u de halsband niet over de kop van de hond te brengen.

Kleuren Ezydog hondenhalsband checkmate

De Checkmate halve slip is verkrijgbaar in maarliefst 6 kleuren. Deze Ezydog halsband is voorzien van een stevig reflecterend stiksel. De reflecterende stiksels zorgen voor extra zichtbaarheid in het donker.  U kunt kiezen uit de kleuren :

  • Zwart

Maten

Ezydog Check mate halve slip is er in 4 maten. De hondenhalsbanden worden breder naarmate de halsband groter wordt. Deze hondenhalsbanden zijn er voor de kleinere en hele grote hondenrassen. Weet u zeker dat u de juiste maat besteld. Meet voordat u besteld de hond zijn nekomvang. Meer informatie over de juiste maat vindt u onderin de footer.

Maattabel Ezydog Checkmate                             
Maat         Nekomvang      Breedte    
XL 56-83 cm 40 mm

Ezydog Halve slip halsband

Bekijk hieronder het filmpje van deze ezydog halsband

Bijpassende hondenriemen

Ezydog heeft diverse passende hondenriemen bij de Checkmate hondenhalsband. Wij raden u een vaste riem aan, de zero shock in combinatie met de halve slip is ongewenst.

Trekkende hond

Trekt uw hond altijd? als alternatief voor de Checkmate halsband adviseren we u het Tre Ponti Forza hondentuig. Het zelfde principe maar dan toegepast op een hondentuig.

Zie ook alle Hondenhalsbanden

Ezydog Checkmate is een hondenhalsband met een halve slip werking. Komt er spanning op de lijn dan verdwijnt de vrijheid van de halsband. Wij raden u aan de checkmate niet te strak af te stellen. Een goed afgestelde Checkmate smoort de hond niet. De hond trekt de Ezydog hondenhalsband Checkmate niet makkelijk los.

Meer informatie
Fabrikant: Ezydog
Materiaal: Nylon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ezydog hondenhalsband checkmate halve slip
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee