• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening
Doxtasy hondenriem Stunning Studs
Meer afbeeldingen

Doxtasy hondenriem Stunning Studs

 • Doxtasy stoere hondenriem

 • Leren hondenlijn met studs
 • E-mail naar een vriend

  € 29,99

  * Verplichte velden

  Spaarpunten U ontvangt 30 punt(en). 30 punten = € 0,30.

  Doxtasy Leren hondenriem

  De Doxtasy hondenriem Stunning studs is een stoere leren hondenlijn. Deze leren hondenriem is aan de onderkant versierd met zilverkleurige studs. Een Stoere unisex hondenriem, geschikt voor reu en teef. De studs geeft de riem een extra accent zonder erg op te vallen. Het leer is van goede kwaliteit. Deze hondenriem is soepel en sterk door gebruik van goed leer. De afwerking van deze hondenriem is goed, in combinatie met een goede kwaliteit leer is dit een mooie riem. De Stunning Studs hondenlijn van Doxtasy is gemaakt voor de grote hondenrassen. De riem heeft een sterke zilverkleurige haak waaraan u makkelijk de halsband koppelt.

  Bij deze leren Doxtasy hondenriem is een bijpassende halsband verkrijgbaar in dezelfde kleur leer en dezelfde zilverkleurige studs. Bekijk de Doxtasy Studs halsband.

  Afmeting Doxtasy hondenriem Stunning Studs

  Deze hondenlijn is een brede hondenriem. Door de lengte van de lijn is dit een goede hondenriem om in de stad te gebruiken. Zo houdt u uw hond kort bij u. De lijn is leverbaar in 1 maat. Door de breedte van de hondenriem is deze geschikt voor middelgrote en grote honden. De riem is voorzien van een stevige haak, om uw hond aan te lijnen. De maatvoering is:

  • 105 cm lang x 20 mm breed

  Kleuren Stunning studs

  De Stunning studs riem is leverbaar in 2 naturel kleuren leer. Beide kleuren hebben onderin een aantal zilverkleurige studs verwerkt. De studs staan tegen elkaar aan en vormen zo een directe lijn. U kunt kiezen uit 2 kleuren

  • Bruin
  • Zwart

  Doxtasy heeft een ruime keuze leren hondenriemen en hondenhalsbanden. Bekijk de volledige collectie van Doxtasy hondenartikelen

  Dit is artikel uit onze collectie hondenartikelen.

  Bekijk de overige Hondenriemen

  De Doxtasy hondenriem Stunning studs is een leren hondenlijn geschikt voor grote en middelgrote honden.

  • Fabrikant: Dogoptics

  Hondenbenodigheden

  De juiste maat

  Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

  Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

  Naar boven

  Verzenden dierenbenodigdheden

  Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat