• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening
Doxtasy hondenhalsband Silly Stones
Meer afbeeldingen

Doxtasy hondenhalsband Silly Stones

De halsband Silly Stones is versierd met kleurige steentjes in een zilveren setting.
In 2 kleuren leverbaar.
10% korting op bijbassende riem.

E-mail naar een vriend

€ 27,99

* Verplichte velden

Spaarpunten U ontvangt 28 punt(en). 28 punten = € 0,28.

Bijzondere Doxtasy hondenhalsband

De Doxtasy halsband Silly Stones is een bijzondere kleurrijke en unieke leren hondenhalsband. Hij is gemaakt van soepel leer en gevoerd met comfortabel zacht kalfsleer. Dat maakt de Doxtasy halsband comfortabel om te dragen. De stenen hebben elk een eigen kleur. Dit maakt elke halsband uniek. De sluiting is voorzien van een gesp en verstelbaar door middel van de gaatjes in het leer. De gesp en de D-ring voor het aanhaken van de hondenriem zijn zilverkleurig. Voor kleurrijke baas of baasin die niet kunnen kiezen uit een specifieke kleur. De Doxtasy Sillystones bevat steentjes met alle kleuren van de regenboog, omringd met een zilveren ring. Deze hondenhalsband heeft een uitstekende kwaliteit en heeft een hoge afwerking.

Maten Doxtasy halsband Silly Stones

De Silly Stones hondenhalsband is een smalle halsband van 25 mm breed. Deze is verstelbaar doormiddel van een gesp met gaatjes. Deze halsband is in 5 lengtes leverbaar. De 55 cm. is alleen leverbaar in het wit. Deze leuke halsband is geschikt voor kleine honden tot middelgrote honden. Van Jack russel tot border collie. Voorkom teleurstelling. Meet voordat u besteld de nekomvang van de hond. Aan de hand van een hondenras is er geen standaard maat. Bekijk onze maatwijzer hondenhalsbanden in de footer.

Verkrijgbaar in de volgende maten:

 • 35 cm x 25 mm - 19 cm - 28.5 cm nekomvang
 • 40 cm x 25 mm - 23 cm - 31.5 cm nekomvang
 • 45 cm x 25 mm - 28.5 cm - 36.5 cm nekomvang
 • 50 cm x 25 mm - 34 cm - 41 cm nekomvang
 • 55 cm x 25 mm - 38 cm - 45 cm nekomvang - Alleen wit

Kleuren leren hondenhalsband

Silly stones hondenhalsband is er in 2 kleuren. De witte halsband laat de gekleurde stenen goed tot zijn recht komen terwijl de zwarte een stoere uitstraling heeft. De stenen zijn uniek en ingezet in zilverkleurige ringen. Het stiksel is tevens uitgevoerd in diverse kleuren. Een erg mooi detail. Door deze combinatie is elke halsband ook uniek. De Silly Stones halsband is een kleurrijke keuze. De Gesp en D-ring zijn uitgevoerd in RVS. Maak uw keuze uit de volgende kleuren leer.

 • zwart
 • wit

Korting op bijpassende hondenriem

Combineer deze unieke halsband met de bijpassende 105 cm lange hondenriem. Een kleurrijke mooie combinatie halsband en hondenriem maakt het setje compleet. De hondenlijn is 17 mm breed en heeft aan de onderzijde dezelfde vrolijke kleurrijke steentjes als de halsband. Bij combinatie ontvangt u 10% korting op de riem.

Volledige Doxtasy collectie vindt u hier.

Bekijk de collectie hondenhalsbanden

Dit is een artikel uit onze collectie hondenartikelen.

Doxtasy halsband Silly Stones is een vrolijke kleurrijke en unieke leren hondenhalsband voor middelgrote en grote honden.

 • Fabrikant: Doxtasy
 • Kleur: zwart
 • Materiaal: Leer

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat