Doxtasy hondenhalsband Cheyenne Star in the Sky

Doxtasy hondenhalsband Cheyenne Star in the Sky

Bestel mee

Doxtasy hondenhalsband Brown Fox 15mm

Doxtasy hondenhalsband Brown Fox

Doxtasy hondenhalsband Colours of the Wind 35 mm

Doxtasy hondenhalsband Colours of the Wind

Doxtasy hondenhalsband Cheyenne Star in the Sky

 • Doxtasy hondenhalsband.
 • Luxe leren hondenhalsband.
 • Bruine leer afgewerkt met kralen.
 • Voor middengrote en grote honden.
Vanaf € 29,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
DoxChStSkCo

Luxe leren hondenhalsband

Doxtasy hondenhalsband Cheyenne Star in the Sky is een zeer modieuze zacht leren hondenhalsband. Deze luxe halsband is gemaakt van zeer mooi kersenbruin leer. De Cheyenne star in the sky is zacht gevoerd met zacht kalfsleer. Leer is een natuur produkt en kan eerst wat stug aanvoelen. In gebruik wordt deze leren hondenhalsband heerlijk soepel. Onderhoudt het leer met een leerolie of leercreme om deze leren halsband soepel en sterk te houden.

De Doxtasy Cheyenne star in the sky is een leren halsband die versierd is met kralen. De kleurige kralen en zilveren sterren als versieringen maken deze chique halsband compleet. De rode en blauwe kralen aan het uideinde worden omsloten met een zilverkleurige kraal. De witte kralen zijn langwerpig en aan de zijkant zit weer een zilverkleurige kleine kraal. De sterke D-ring is zilverkleurig. De halsband wordt gesloten met een zliverkleurig gesp en een D Ring voor het vasthouden van het uiteinde van de halsband. Door middel van gaatjes is de halsband in lengte verstelbaar.

Bekijk de volledige collectie leren hondenhalsbanden..

Doxtasy Halsband voor kleine en grote honden

Deze mooie leren hondenhalsband is er in 2 breedtes. De 25 mm brede halsband is er voor middel grote honden. Deze kleine band heeft 3 rijen kralen. De 50 mm brede hondenhalsband is voorzien van maarliefst 6 rijen met kralen. Door deze breedte van 5 cm. is deze leren halsband speciaal gemaakt voor de grotere hond als Bouvier, Cane Corso en New Foundlander.

Bekijk de volledige collectie Doxtasy halsband hond.

Maten Doxtasy hondenhalsband Cheyenne Star in the Sky

De Cheyenne star in the sky halsband is er in 2 breedtes. Deze Doxtasy band is er voor kleine en grote honden. Voor de juiste maat meet u eerst de nekomvang van de hond. Heeft u nog een pup of een hond in de groei? Het is altijd moeilijk aan te geven wat de uiteindelijke maat wordt van een volwassen hond. Een hondenras bepaald niet de maat. De juiste maat wordt bepaald door de nekomvang van uw hond. U kunt de halsband op de juiste lengte maken doormiddel van een zilverkleurige gesp in combinatie met de gaatjes.

25 mm brede halsband hond

Het 25 mm brede halsbandje voor de kleinere hond heeft 3 rijen met kralen. Dit halsbandje is verkrijgbaar in 5 lengtes. Maak een keuze uit:

 • 35 cm x 25 mm - nekomvang 34 cm - 28,5 cm
 • 40 cm x 25 mm - nekomvang 26,5 cm - 31,5 cm
 • 45 cm x 25 mm - nekomvang 31,5 cm - 36 cm
 • 50 cm x 25 mm - nekomvang 36 cm - 40,5 cm

50 mm brede hondenhalsband grote honden

De brede 50 mm halsband is verkrijgbaar in 3 lengtes. Deze band heeft maarliefst 6 rijen met kralen. Deze halsband is geschikt voor de middelgrote en grote honden. Meet uw hond voordat u besteld.

 • 55 cm x 50 mm - nekomvang 38, 5 cm - 45 cm
 • 60 cm x 50 mm - nekomvang 42,5 cm - 49 cm
 • 65 cm x 50 mm - nekomvang 48 cm - 53,5 cm

In stijl uw hond uitlaten

Bij deze mooie hondenhalsband is er ook in een bijpassende Doxasy Cheyenne Star in the sky riem. Deze leren hondenriem is 18 mm breed en 105 cm. lang. Aan de onderzijde is de riem versierd met dezelfde combinatie kralen als de Cheyenne halsbanden. De combinatie van hondenhalsband en hondenriem maken het plaatje natuurlijk helemaal compleet.

Dit is artikel uit onze collectie hondenartikelen.

Doxtasy heeft meer luxe leren hondenhalsbanden.

Bekijk de collectie hondenhalsbanden

Leer wordt in het dragen soepel. Deze leren hondenhalsband is stoer. Doxtasy Cheyenne star in the sky halsband is er voor het uitlaten van kleine en grote honden.

Meer informatie
Fabrikant: Doxtasy
Materiaal: leer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Doxtasy hondenhalsband Cheyenne Star in the Sky
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee