• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening
Doxtasy Baby Blue Eagle halsband
Meer afbeeldingen

Doxtasy Baby Blue Eagle halsband

Hondenhalsband van blauw leer met zwart en witte kralen.
2 breedtes voor kleine tot middelgrote honden.

E-mail naar een vriend

€ 19,99

* Verplichte velden

Spaarpunten U ontvangt 20 punt(en). 20 punten = € 0,20.

Doxtasy hondenhalsband van Kalfsleer

De Doxtasy Baby Blue Eagle halsband is gemaakt van zacht maar sterk leer. Deze mooie leren halsbanden zijn gevoerd met heerlijk zacht en comfortabel kalfsleer. De Baby Blue Eagle is versiert met kralen. De witte kralen worden afgewisseld met zwarte kralen. Aan weerszijde zit een platte zilverkleurige kraal met daartussen in een stukje leer. Deze leren halsband is een sierraad voor uw hond. De gesp en D-ring is zilverkleurig. Het leer is van eerste klas en de afwerking is goed. De Baby Blue Eagle is een halsbandje van uitstekende kwaliteit.

Maten leren halsband hond

Deze halsband is voorzien van een gesp. Met de gesp en de aanwezige gaatjes in de halsband bepaald u de lengte van de halsband. De Baby Blue Eagle is verkrijgbaar in 2 breedtes te weten 15 mm en 25 mm. De 15 mm halsband is er voor kleine honden en de 25 mm voor de middel tot grote honden. Voor de juiste maat meet u eerst de nekomvang van de hond. Een maat is niet gebonden aan 1 hondenras, dit is afhankelijk van de hond. Meet de nek van uw hond. Meer informatie over de juiste maat.

15 mm smalle halsband

De 15 mm smalle halsband is verkrijgbaar in 3 lengtes. Dit bandje is geschikt voor kleine honden als chihuahua en Maltezer en yorkshirterrier. Meet de nek van uw hond.

 • 25 cm x 15 mm - 16 cm - 18.5 cm nekomvang
 • 30 cm x 15 mm - 19 cm - 23 cm nekomvang
 • 35 cm x 15 mm - 24 cm - 29 cm nekomvang

25 mm brede halsband

De 25 mm brede halsband is verkrijgbaar in 4 lengtes. Deze halsband is geschikt voor kleine tot middelgrote honden als bijvoorbeeld de Jack Russel, de mopshond, Schipperke en de cavalier king charles spaniel. Meet de nek van uw hond. 

 • 35 cm x 25 mm - 24 cm - 28.5 cm nekomvang
 • 40 cm x 25 mm - 26.5 cm - 31.5 cm nekomvang
 • 45 cm x 25 mm - 31.5 cm - 36 cm nekomvang
 • 50 cm x 25 mm - 36 cm - 40.5 cm nekomvang

Mooie combinatie

Bij deze leuke halsbanden is een bijpassende hondenriem verkrijgbaar Deze set maakt de uitstraling compleet. De hondenriem is aan de onderzijde voorzien van dezelfde combinatie kralen als de hondenhalsband. De lijn is leverbaar in 2 maten. 105 cm x 18 mm of 120 cm x 10 mm. Bestel de hondenriem bij deze halsband en krijg 10% korting op de hondenriem.

Dit is artikel uit onze collectie hondenartikelen.

Bekijk de overige Hondenhalsband

Doxtasy heeft meer hondenhalsbanden.

De Doxtasy Baby Blue Eagle is een blauwe halsband met kralen.

 • Fabrikant: Doxtasy
 • Kleur: Blauw
 • Materiaal: Leer

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat