• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening
Doxtasy hondenriem Antique Turquoise
Meer afbeeldingen

Doxtasy hondenriem Antique Turquoise

Doxtasy hondenriem
Luxe waxleer
2 breedtes

E-mail naar een vriend

€ 59,95

* Verplichte velden

Spaarpunten U ontvangt 60 punt(en). 60 punten = € 0,60.

Luxe Doxtasy hondenriem

Doxtasy hondenriem Antique Turquoise is een luxe leren hondenlijn. Deze leren hondenriem is gevoerd met kalfsleer en is chique afgewerkt met Turquoise elementen. De riem is gemaakt van dubbellaags zwart leer. Het leer is van zwart waxleer. Waxleer is afgewerkt met een waslaag en heeft daardoor een stoer geruwd oppervlakte. De combinatie van zilverkleurige ornamenten en turquoise stenen geven het geheel een extra mooie uitstraling. De ornamenten zijn mooi afgewerkt. De Turqoise stenen hebben een natuurlijke uitstraling. De uiteinde van de hondenriem en onder het handvat zitten decoratieve zilverkleurige ornamenten met turquoise stenen. Deze luxe hondenriem is gemaakt van zacht runderleer en heeft een uitstekende afwerking. De haak is van sterk RVS. De lijn is dubbellaags en stevig doorgestikt. Wilt u geheel in stijl? Deze mooie hondenriem heeft een bijpassende hondenhalsband. Bestel de hondenhalsband en ontvang 10% korting op deze bijpassende hondenriem.

Kleur Antique Turquoise

Deze stoere hondenlijn is een echte blikvanger. De combinatie van de zilverkleurige bewerkte ornamenten op het zwart geruwde leer en de fel blauwe turquoise steentjes geven deze honden riem een luxe uitstraling. De ornamenten zijn ingekeurd waardoor de versieringen goed tot zijn recht komen. Het zwart leer steekt mooi af tegen de zilverkleurige en turquoise ornamenten. De haak is van RVS en zilverkleurig.

Bekijk de hele Doxtasy collectie.

Maten leren hondenriem

Deze stoere leren hondenriem is leverbaar in 2 maten. De riem is 140 cm. lang. De breedte kunt u kiezen uit 15 mm of 20 mm. Maak een keuze op basis van het gewicht van uw hond. Grote zware honden kiest u de 20 mm brede hondenriem.

  • 140 cm x 15 mm
  • 140 cm x 20 mm

Bekijk ook onze andere hondenriemen of zoek een bijpassende hondenhalsbanden

Dit is een artikel uit onze collectie hondenartikelen.

Een stoere chique hondenriem voor middelgrote en grote honden. Doxtasy hondenriem Antique Turquoise is een luxe hondenlijn in 2 maten leverbaar.
  • Kleur: zwart
  • Fabrikant: Doxtasy

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat