Doxtasy hondenhalsband Antique Turquoise

Doxtasy hondenhalsband Antique Turquoise

Bestel mee

Hondenspeelgoed jute payrol met handvat

Doxtasy Jute play roll hondenspeelgoed groot

Round-loop Harness Mesh Fluo Orange

Doxtasy hondentuig Round-loop Mesh Fluo

Doxtasy hondenhalsband Antique Turquoise

  • Leren hondenhalsband van Doxtasy
  • Luxe zwarte halsband van Rundleer
  • Afgewerkt met zilverkleurige ornamenten met turquoise stenen
Vanaf € 49,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
01ANTU4025-5535

Leren Doxtasy Halsband

De Doxtasy hondenhalsband Antique turquoise is een luxe hondenhalsband van runderleer. De halsband is gemaakt van zwart luxe waxleer. Wax leer is afgewerkt met een was laag. Het leer heeft een stoere ruwe oppervlakte in combinatie met zilverkleurige ornamenten met turquoise stenen. De ornamenten zijn mooi afgewerkt in een oude look welke de versiering beter doet uitkomen. De ronde blauwe stenen steken mooi af tegen het zilver en het zwarte leer. De maten van de ornamenten verschillen om en om. Een grote steen wordt aan beide zijde vergezeld door een kleiner exemplaar. Het geheel heeft door de combinatie geschuurd leer en zilverkleurige ornamenten met turquoise stenen heeft een stoere uitstraling.

Ontdek meer leren hondenhalsbanden

Leren hondenhalsband met blauwe stenen

Deze luxe Doxtasy hondenhalsband Antique turquoise is gemaakt van zacht, sterk runderleer en is uitstekend afgewerkt. De sluiting is voorzien van een zilverkleurige gesp. Deze halsband is dubbellaags stevig gestikt. De luxe halsband is gepolsterd voor een zacht en comfortabel eindresultaat. Aan de stevige D ring kunt u makkelijk een hondenriem bevestigen. De D-ring is evenals de gesp zilverkleurig. Bij deze leuke halsband is een bijpassende hondenriem verkrijgbaar.

Welke Maat halsband hond

Deze stoere halsband is verkrijgbaar in 4 maten. De halsband is geschikt voor kleine en middelgrote honden. De breedte van de band verschilt per lengte. Het loopt op naarmate de lengte van de halsband langer wordt. Het is verstelbaar in lengte door een gesp sluiting. Meet voordat u besteld de nekomvang van uw hond. Met een slap meetlint meet u de omvang van de nek. Zorg ervoor dat u niet te strak meet. Voor meer tips kijk op de pagina met meet tips. Bepaal de juiste maat voor uw hond. Maak een keuze uit:

  • 40 cm x 25 mm - 27,5 - 31,5 cm. nekomvang
  • 45 cm x 25 mm - 31,5 - 37 cm nekomvang
  • 50 cm x 30 mm - 34,5 - 39 cm nekomvang
  • 55 cm x 35 mm - 38 - 44 cm nekomvang
  • 60 cm x 40 mm - 42,5 - 48,5 cm nekomvang
  • 65 cm x 45 mm - 47 - 53 cm nekomvang

Bijpassende hondenriem

Met de bijpassende Antique turqoise hondenriem maakt u het setje compleet. Met de luxe leren halsband en hondenlijn van Doxtasy laat u uw hond in stijl uit. Profiteer van de combinatie aanschaf. Ontvang 10% korting op de bijpassende riem. De lijn is 140 cm. lang. De hondenriem is leverbaar in 2 breedtes. Kies uit 15 mm of 20 mm breed, afhankelijk van de zwaarte van uw hond.

Bekijk ook onze hondenriemen of zoek een bijpassende hondenhalsbanden

Doxtasy heeft meer leren hondenbenodigdheden voor uw hond.

De Doxtasy hondenhalsband Antique Turquoise  is een sterke stoere leren hondenhalsband, geschikt voor kleine tot middelgrote honden.

Meer informatie
Fabrikant: Doxtasy
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Doxtasy hondenhalsband Antique Turquoise
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee