• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening
Charming Scrunch Bunch hondenspeelgoed
Meer afbeeldingen

Charming Scrunch Bunch hondenspeelgoed

K9 Charming hondenspeelgoed in 4 soorten

E-mail naar een vriend

€ 19,95

* Verplichte velden

Spaarpunten U ontvangt 20 punt(en). 20 punten = € 0,20.

Zacht uitdagend duurzaam hondenspeeltje

De Charming K9 Tuff Guard Scrunch Bunch hondenspeelgoed is het zachte maar sterke speelgoed van Charming. Deze hondenspeeltjes zijn de ideale combinatie van trekken, crunch geluiden en piepen. Uw hond beleeft er uren plezier aan. Aan de bovenzijde bevindt zich een gedraaid touw om goede houvast te hebben tijdens een trek spelletje. De ring onderaan heeft net als de buik een piep in zich om de hond uit te dagen verder te spelen. De buik is ook voorzien van een ritselend geluid.

K9 Charming pet met K9 Tuff Guard

De CharmingPet hondenspeeltjes zijn attractieve en sterke maar toch ook zachte hondenspeeltjes. Veelal is sterk hondenspeelgoed gemaakt van harde materialen. Maar veel honden houden niet van de harde materialen. Pluche of stoffen hondenspeelgoed is vaak niet bestand tegen een hondentand. De K9 Charming is op een aantal zwakke plekken versterkt met een extra laag nylon. De naden zijn versterkt met een speciaal soort draad en dubbel gestikt. Dit heet de K9-Tuff Guard bescherming.

Formaat hondenspeelgoed

Dit hondenspeeltje is geschikt voor middelgrote honden en pups. De Scrunch Bunch heeft een lengte van 41 cm. Wilt u lang plezier van dit hondenspeeltje pak dan het juiste formaat voor uw hond.

Keuze

Deze hondenspeeltjes van Charmingpet is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen. Maak een keuze uit

  • Groene Eend
  • Grijs Konijn
  • Zwarte koe
  • Roze big

Stevige zachte speeltjes voor uw hond

Stevig maar zachte hondenspeelgoed zijn hondenspeeltjes die rekening houdt met hondentanden. Met de K9-Tuff Guard bescherming heeft uw hond langer plezier aan dit zachte hondenspeeltje. Lees meer over het juiste hondenspeelgoed voor uw hond

Bekijk onze volledige collectie online dierbenodigdheden

Houd toezicht tijdens het spelen

Laat uw hond spelen met dit sterke hondenspeelgoed. Om lang plezier te hebben van uw aanschaf adviseren wij u wel om de juiste grootte en passend hondenspeelgoed voor uw hond te kiezen. Bij een hond die graag wil kauwen is een vorm waar hij minder snel grip op heeft, als een bal, beter geschikt dan een bot vorm. Neemt u een klein hondenspeeltje dan kan de hond daar heel goed grip op krijgen waardoor hij het speeltje snel kan slopen. Houdt toezicht tijdens het spelen. Hondenspeeltjes zijn niet bedoeld om te kauwen. Leer de hond het verschil tussen kauwen en spelen.

De K9 Charming Scrunch Bunch hondenspeelgoed is een zacht maar sterk hondenspeeltje in 4 soorten.

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat