Carnis Split Chew herten gewei

Carnis Split chew herten gewei S

Bestel mee

Carnis hertengewei hondensnack Full chew XL

Carnis hertengewei hondensnack Full chew XL

Carnis Herten gewei hondensnack Full Chew L

Carnis Hertengewei hondensnack Full Chew L

Carnis Split chew herten gewei S

 • Carnis Split Chew gewei
 • Natuurlijke hondensnack
 • Speciaal voor pups, jonge honden en senioren.
€ 7,25
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8718469543526

Duurzame hondensnack

Carnis Split Chew hondensnack is afkomstig van damherten. Dit schoffelgewei is breder, dunner en platter en zijn zachter dan de herten geweien. Ze zijn daarom uitstekend geschikt voor pup's en senior honden. Carnis split chew is een natuurlijke duurzame kauwsnack. Een heerlijke lekkernij voor uw hond, en ook nog een gezonde hondensnack.

Splintert niet

De damherten geweien van Carnis zijn een goede gebitsverzorging voor uw hond. Daarnaast bevat het veel essentiele mineralen. Ondanks dat de Split chew hard is, splintert het niet. De zachtere kern wordt omhuld door een harde buitenkant. Honden kunnen lang genieten van deze natuurlijke kauwsnack.

Geen toevoegingen

De hertengewei van Larsson zijn puur natuur zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen of geurstoffen.

Maten

De Antler Full is verkrijgbaar in 4 maten. Kies de juiste maat die past bij uw hond.

S - 50-80 gram

KAUWSNACK MET MEERWAARDE

De hertengeweien voor de hond zijn een goede kauwsnack. Daarnaast is het een goede bron van essentiele elementen.

IJzer

Essentieel mineraal. Ijzer is oa verantwoordelijk voor zuurstoftransport, cellulaire energievoorziening als ook DNA-Synthese in reactie op een infectie.

Fosfor

75% van vd aanwezige fosfor zit in botten en tanden en dient om stabilisatie. Tevens is het belangrijk voor het energiemetabolisme, hersenactiviteit en zenuwstelsel.

Zwavel

Zwavel speelt een belangrijke rol in het eiwitmetabolisme en de Detoxificatie van schadelijke stoffen. Zwavel is een onderdeel van het bindweefsel en wordt in hoge doses gevonden in vacht en klauwen.

Calcium

Calcium is verantwoordelijk voor de stabiliteit en sterkte in botten en tanden. Het is tevens betrokken bij celdeling en activeren van bepaalde enzymen en hormonen.

Magnesium

Onmisbaar voor elk orgaan. Stabaliseert de rust

Kalium

Mineraal dat mede werantwoordelijk is voor de celgroei en handhaving van normale bloeddruk en koolhydraat gebruik.

Zink

Speelt een belangrijke rol in de suiker, vet en eiwit metabolisme. Zink is tevens betrokken bij de vorming van genetisch materiaal en de celgroei. Zink speelt een belangrijke rol bij het immuunsysteem.

Diervriendelijk

Hertengeweien zijn zeer diervriendelijke hondensnack. Wolven maken al eeuwen gebruik van dit unieke kauwproduct. Elk jaar in April vallen de oude schoffelgeweien af en worden vernieuwd. Deze geweien worden verzameld en na een hoge kwaliteitcontrole gesorteert op maat. Deze hondensnack is een natuurproduct en zijn elk uniek in vorm, kleur, gewicht en dikte.

BELANGRIJKE VOORDELEN

Carnis Split Chew hondensnacks hebben een aantal belangrijke voordelen

 • Puur natuur
 • Duurzaam
 • Diervriendelijk
 • Hard, maar splintert niet
 • Geen toevoegingen
 • Aantrekkelijke geur
 • Natuurlijke manier tandreiniging
 • Barf vriendelijk
 • Hypo allergeen
 • Glutenvrij

WAAROM HERTENGEWEI

Waarom zou u een schoffelgewei kiezen als kauwsnack voor uw hond? De Carnis Split chew geweien zijn hard, maar splinteren niet. Elke hond heeft een kauwbehoefte. Het is een goed tijdsverdrijf, geeft de hond afleiding en door het kauwen verzorgt de hond zijn tanden. Daarnaast maakt de hond door het kauwen endorfine aan. Endrofine geeft een rustig ontspannen gevoel.

GESCHIKT VOOR UW HOND?

Carnis Split Chew zijn ook geschikt voor uw hond. Het is een heerlijke traktatie die tandplak verwijdert. Voor puppy's en senioren heeft Carnis het schoffelgewei van damherten. Ook voor honden met een allergie of gevoelige darmen zijn de carnis geweien een smakelijke kauwsnack. Is uw hond aan de stevige kant? De geweien gaan lang mee en zorgen voor een bezigheid. De hond verbruikt energie maar het hongergevoel vermindert.

Meer informatie
Fabrikant: Carnis
Maat: S
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carnis Split chew herten gewei S
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee